Glenn Ståhl håper han har skutt gullfuglen

Björn Berglund er klar for Kvik HFK.

Björn Berglund er klar for Kvik HFK. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Han er omtalt som "Mr. Hattrick" i svensk fotball. Nå er 27-årige Björn Berglund klar for å skyte Kvik HFK til topps av tabellen.

DEL

- Jeg er nok først og fremst en målscorer. Og jeg gleder meg skikkelig til å komme til Kvik og Halden. Forhåpentligvis kan jeg score noen mål også neste sesong, sier Berglund som i dag ble bekreftet som den nye treneren Glenn Ståhls første signering.

Fire hattrick på syv kamper

Foran 2012-sesongen ble Berglund hentet til 1. divisjonsklubben Sandviken fra moderklubben Strömsberg. I

Sandviken ble Berglund en umiddelbar suksess, han endte som toppscorer etter smått utrolige fire hattrick på sesongens første syv kamper.

- Den andre sesongen rykket vi dessverre ned fra 1. divisjon, så nå passet det bra med en ny utfordring. Jeg ser fram til å prøve noe nytt, sier Berglund.

Fornøyd trener

Trener Glenn Ståhl håper han har skutt gullfuglen.

Når han skal beskrive Berglund som spiller minner mye om Simon Sjøfors, som mange haldensere husker med glede. I 2004 ble han en kjempesuksess i rødhvitt med 34 scoringer.

- Björn er en spiller jeg har fulgt lenge. En typisk målscorer som er smart og god i boksen. Med 188 cm på strømpelesten er han også en trussel i lufta, sier Ståhl.

Kommer på nyåret

Han håper Berglund er en spiller Kvik trenger.

- Selv om det finnes dyktige spisser i Kvik fra før, har det manglet typiske målscorere. Jeg håper Björn er den spilleren vi trenger, sier Ståhl.

Berglund skal jobbe for klubben og kommer til Halden på nyåret.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags