Akkurat som i lørdagens kamp mot Sjarmtrollan, spilte Fredrikshald en god førsteomgang. Men dessverre for haldenserne var effektiviteten nok en gang et problem.

Sjanse på sjanse ble skapt foran en storspillende Kenneth Rakvaag, men hjemmelaget var nådeløse og straffet Fredrikshald i kontringsspillet. Rakvaag spiller for det norske landslaget, og viste seg virkelig fram.

Hulløy ledet utrolig nok 2-0 halvveis i første omgang, før Fredrikshald endelig fikk full på byllen.

Men like etter stakk hjemmelaget opp i en sjelden visitt foran Isa Shipshani og satte inn 3-1.

Resultatet 3-1 sto seg også til pause i Mørkvedhallen i Bodø.

Kjappe reduseringer

Andre omgang var spillemessig jevnere, og Hulløy økte ledelsen etter seks minutter.

Men da bestemte Fredrikshalds Saif Haydar at nok fikk være nok. Først reduserte han til 2-4 etter en retur, før han scoret igjen halvminutter etterpå. 3-4 og ny spenning i Bodø.

Med sju minutter igjen på tavla satte Rinot Topallaj inn 4-4 etter herlig angrepsspill, og lagene var like langt.

Avslutningen av kampen ble uhyre spennende, med sjanser til begge lag. Med 25 sekunder igjen gamblet Fredrikshald, tok ut keeper, men spilte ballen rett til motstanderen.

Åpent mål og 5-4 til Hulløy med 25 sekunder igjen å spille.

Fredrikshald beholdt en spiller mer på banen, og kjørte rett i angrep. Ballen havnet hos Ardi Berbatovcim som smalt inn 5-5 med 12 sekunder igjen.

Og med tre sekunder igjen fikk hjemmelaget straffe, uten at de klarte å sette ballen i mål. Dermed endte det uavgjort 5-5 i en dramatisk og morsom futsalkamp.

Dermed står Fredrikshald med fem poeng på sine fire første kamper i eliteserien.