Fredrikshald tapte etter bisarr avslutning: - Vi må bli mer kyniske

Saif Haydar Jafar scoret to mål, men Fredrikshald tapte til slutt.

Saif Haydar Jafar scoret to mål, men Fredrikshald tapte til slutt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Nord/Sprint-Fredrikshald 6-5) Fredrikshald hadde ett poeng i lomma, men gikk for seier i søndagens bortekamp. Det endte med tap.

DEL

Fredrikshald manglet viktige Rinor Topallaj i søndagens kamp, etter at profilen fikk rødt kort (to gule) i lørdagens kamp. Flere andre spillere var skadet, og Fredrikshald stilte svekket til den andre av helgens to kamper i nord.

Og selv om motstander Nord/Sprint ligger langt ned på tabellen, forventet ingen en enkel kamp.

Og hjemmelaget tok også ledelsen tidlig i kampen. Det var tydelig at Fredrikshald ikke var helt på nett fra start, men utover i første omgang viste haldenserne seg som spillemessig best.

Shkodran Dinaj utlignet på en lekker chip, og Reda Chich banket inn 1-2 på en flott volley.

Men før pause utlignet Nord/Sprint til 2-2 på et frispark, som traff stanga, deretter en uheldig Isa Shipshani, og i mål.

Hjemmelaget tok også ledelsen 3-2 rett etter pause. Men Fredrikshald ga seg ikke. Saif Haydar utlignet på et fint skudd, og Chich lekte seg med motstanderens forsvar da han satte inn 3-4.

Nord/Sprint utlignet til 4-4 etter en flott prestasjon av Sondre Laugsand. Med to minutter igjen å spille fikk hjemmelaget straffe, etter at Fredrikshald et par minutter tidligere hadde fått et frispark mot seg av det svært billige slaget. I futsal gir det femte frisparket i en omgang direkte straffe, og her ble bortelaget hardt straffet.

Tok ut keeperen

Men Fredrikshald kom tilbake, og med ett minutt igjen utlignet Saif Haydar til 5-5. Så tok Fredrikshald ut keeper for å gå for seier. Det svært offensive trekket slo ikke heldig ut, og i en kontring hadde Nord/Sprint en lett oppgave med å sette inn 6-5 i åpent bur og sikre seieren.

- Avgjørelsen om å gå for seier ble tatt der og da. Vi visste at Nord/Sprint er et lag vi burde slå, og satset alt, sier Arber Gashi som selv ikke spilte på grunn av skade. Men han var med på turen nordover, og oppsummerer helgen slik:

- Vi spiller tidvis veldig bra, og er fullt på høyde med alle lagene på vårt beste. Men bunnivået er helt håpløst. Vi må rett og slett bli mye mer kyniske når vi leder.

- Nå gjelder det å restarte foran neste helg, vi må ta et møte og snakke om hvordan vi skal opptre. Vi har et utrolig bra lag, men hverdagen i eliteserien krever at vi må gjøre ting litt annerledes, sier Gashi.

Neste helg venter nok en tur til nord for haldenserne, da møter Fredrikshald Utleira og Freidig.

Der bør poeng hentes hjem, for Fredrikshald ligger nå sist på eliteserietabellen.

Tabellen

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags