Stafetten er en kretsstafett for menn, kvinner, gutter og jenter. Arrangøren hadde laget en kreativ og krevende løypeprofil. Totalt 18 lag og 112 løpere deltok.

Vant herreklassen

I Menn senior stilte fire lag hvor det var 7 etapper med lengder fra 270m til 1600m.

HIL var en av forhåndsfavorittene til å ta seieren, men «stafett er stafett» og det ble spennende da HIL og Sarpsborg IL (SIL) vekslet likt før siste etappe. HIL avgjorde på siste etappe og vant en klar seier med 20 sekunder ned til SIL.

Halden stilte også med et andrelag, hvor løperne er i "HILs løpegruppe" som har trent to ganger i uka fra januar med mål om å delta i Byløpet til helgen. Laget ble nummer fire.

Fin innsats

I klasse Kvinner senior stilte HIL med lag, hvor det var seks etapper med lengder fra 180m til 1100m. Tre lag stilte i klassen. Også her var 5 av 6 kvinner med fra Løpegruppa som trenes av Ton Frenay og Geale de Vries. Askim IF vant denne klassen og HIL ble nr. 3.

Klasse Jenter og Gutter er fra 11-16 år hvor maxtotal alder er 85 år. Også her er det 6 etapper med lengder fra 180m til 1100m. 5 lag stilte i gutte klassen. HILs guttelag tok en fin 3 plass og var 37 sek bak vinneren SIL. HIL’s andre lag ble nr. 5.

HIL’s jentelag endte som nr. 6 og sist i klassen, et godt stykke bak vinneren Fredrikstad IF. En fin innsats med tanke på at laget var desidert yngst i klassen.