- Henriette løp bra. Veldig bra, egentlig. Hun har fortsatt ikke fylt 15 år (30/6), og ble nummer fire i et sterkt felt med kun seniorløpere.

Det sier mamma og trener Unn Merete Jæger til HA torsdag kveld.

Ny pers - igjen

Så sterkt var feltet at Helene Rønningen dundret inn til ny norsk seniorrekord på 200 meter. Tiden var 23.27, som både er under EM-kravet og tre hundredeler bedre enn den norske rekorden til Ezinne Okparaebo.

Henriette ble nummer fire i det råsterke feltet.

Hun sprang inn til 24,68, en klar forbedring av sin egen pers.

- Den gamle var på 24,86, så dette var bra. Likevel vet både Henriette og vi at hun har enda mer inne, sier mamma og trener Unn Merete.

Nå venter Nordisk Mesterskap i mangekamp for friidrettstalentet fra Aremark IF. Det arrangeres på Jessheim til helga, med øvelser både lørdag og søndag.

 

Ikke klaff for Karoline

Storesøster Karoline fikk det ikke helt til å stemme under Bislett Games. Hun stoppet på et bestesvev i lengde på 5,37, noe som er 13 centimeter bak sin egen personlige rekord. 17-åringen var da heller ikke fornøyd.

 

- Karoline hadde ingen god dag på jobben. Hun er god for vesentlig bedre lengder når teknikken sitter, men det gjorde den ikke i dag.

Karoline Jæger har tidligere kvalifisert seg for U18-EM i tresteg.

Å få delta under Bislett Games var selvsagt en stor opplevelse for Aremark-søstrene, som spås en meget spennende friidrettsframtid.