Søskenparet fra Aremark var litt bak sine personlige rekorder, og var mest fornøyd med gullmedaljene.

Tett på ny rekord

- Vi presterte vel ikke helt som vi hadde håpet, men er selvsagt fornøyde med at det holdt til gull, oppsummerer de ambisiøse utøverne.

Henriette har allerede satt norsk aldersrekord på 60 meter flatt i vinter (7,72). Forrige helg var Aremark-jenta tre hundredeler bak aldersrekorden på korthekk da hun gjorde 8.67.

Hun slettet da rekorden på NM mangekamp.

- Dette er bra, men også denne gang var jeg svært tett på en rekord, sier Henriette som var to hundredeler for sent til å ta mesterskapsrekorden på sin eneste start på åpningsdagen.

Hevet seg

Aremark-jenta løper også 60 meter flatt, 200 meter i tillegg til høyde og lengde før innendørssesongen trolig er over. Henriette var ikke fornøyd med forsøket fredag.

- Jeg hevet meg til finalen. I avslutningen kjente jeg et lite snev av stive ben. Ellers kunne dette blitt rekord, sier Aremark-jenta som presiserer at dette trolig er hennes siste hekkeløp innendørs i år.

Overlegent gull - håper på EM

Karoline var over en meter foran nummer to i tresteg. Dette var hennes første NM-gull innendørs i favorittøvelsen. I jenter 15 og 16 står ikke tresteg på programmet. Aremark-jenta har to strake junior gull på favorittøvelsen utendørs.

- Vinnerresultatet var ikke så bra, men jeg hadde to hopp rundt 12,20. Begge var imidlertid hårfint døde.

Karoline jakter EM-kravet for junior på 12,20. Hun har pers som er et par centimeter over dette.

- Det ble sagt at det ene hoppet i dag var over EM-kravet, men det går flere tog, sier hun.

Christian A. Thomassen (15) ble nummer seks i finalen på 60 meter hekk (9,67).