Gå til sidens hovedinnhold

Fra Kvik til Østsiden

Artikkelen er over 6 år gammel

To Kvik-spillere blir med Kent Hansen til Fredrikstad-klubben.

Agim Shabani og Faton Hoti forlater Kvik HFK til fordel for Kent Hansens Østsiden.

Det ble klart da de skrev under kontrakt med 3. divisjonsklubben fredag ettermiddag.

Riktig i Østsiden

- I Kvik var nok ikke ting helt på plass, mens vi hadde et konkret tilbud som de syntes var greit. De er begge fra Fredrikstad og er i en fase i livet hvor de føler at det er riktig å spille for Østsiden, forteller treneren.

Han er svært fornøyd med signeringen av de ruinerte fotballspillerne:

- Vi har jobbet en god del, og det er godt at noe faller på plass. Det er mange etablerte spillere som har forsvunnet fra laget, og vi må ha en stamme med erfaring. Det er bra for miljøet i gruppa å ha en miks av unge og eldre spillere.

Vil få ansvar

Hansen røper at både Shabani og Hoti kommer til å få mye ansvar i laget.

- Agim kommer til å jobbe tett med meg i en spillende trenerrolle. Han passer perfekt i den rollen. Faton har gode holdninger og er en fin fyr, sier Østsiden-treneren.

Shabani har erfaring fra høyt nivå i flere klubber. Han var i FFK i årene 2006-2010, i Moss fra 2011 til 2012 og de to siste årene spilte han for Kvik Halden. Hoti har spilt i Kvik siden 2009, med et lite opphold i nettopp Østsiden forrige sesong.

De to tildigere Kvik-spillerne sier til ossia.no at de gleder seg til å ta fatt på en ny sesong, og begge håper de har noe å tilføre med sin solide rutine.

Kommentarer til denne saken