Lokal supporterklubb donerer til barnekreftsaken

Liverbirds Halden støtter Team Rynkeby og barnekreftsaken. Fra venstre Lars Skammelsrud (leder i Liverbirds Halden), Tor-Erik Tallaksen (medlem i LH og deltaker i årets Team Rynkeby) og nestleder i LH, Harald Larsen.

Liverbirds Halden støtter Team Rynkeby og barnekreftsaken. Fra venstre Lars Skammelsrud (leder i Liverbirds Halden), Tor-Erik Tallaksen (medlem i LH og deltaker i årets Team Rynkeby) og nestleder i LH, Harald Larsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Liverpools supporterklubb i Halden, Liverbirds Halden, gir i år inntektene fra grasrotandelen til Team Rynkeby og barnekreftsaken.

DEL

Supporterklubben ga for to år siden inntektene fra Norsk Tippings Grasrotandel til en hjertestarter i Halden Curling Center, mens i fjor kjøpte de fotballer til barneskolene i Halden og Aremark.

– Flott tiltak

I år er det et helt annet prosjekt som får støtte fra den Liverpools lokale supporterklubb.

– Vi ble kontaktet av vårt eget medlem Tor-Erik Tallaksen. Han skal i år være med å sykle til Paris med Team Rynkeby. Vi synes det er et flott tiltak og vil med det gå inn som Bronsesponsor, og støtte Barnekreftforeningen med 5000 kr, sier leder i Liverbirds Halden, Lars Skammelsrud.

Team Rynkeby er et internasjonalt veldedighetssykkellag, som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barnekreftsaken. Alle penger som Team Rynkeby Norge samler inn, går uavkortet til barnekreftforeningen i Norge. Flere fylker i Norge stiller lag, så også Østfold. 

På Østfold sitt lag stiller i år 5 haldensere.

"The Liverpool Way"

– Rynkeby gjør en flott jobb for en viktig sak, og slik støtte er helt i tråd med "the Liverpool way". Vi er stolte og ydmyke av at vi får være med på dette, sier Skammelsrud.

Liverbirds Haldens eget skjerf blir med på turen til Paris.

Liverbirds Haldens eget skjerf blir med på turen til Paris. Foto:

Klubbens hjemmeside liverbirdshalden.com vil følge medlem Tor-Erik Tallaksen og alle de andre på vei mot målet i Paris. Turen starter fra Halden 8.Juli.

I forkant av dette vil Team Rynkeby fra Oslo, Rogaland og Østfold, delta i det lokale rittet Landegrensen, som går i helga.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.