Simen (19) skrev proffkontrakt: – Jeg er glad og stolt!

SKREV UNDER: Simen Vidtun Nilsen (th) har skrevet proffkontakt med Sarpsborg 08, og gratuleres av sportssjef Thomas Berntsen.

SKREV UNDER: Simen Vidtun Nilsen (th) har skrevet proffkontakt med Sarpsborg 08, og gratuleres av sportssjef Thomas Berntsen. Foto:

Keepertalentet Simen Vidtun Nilsen fra Tistedal har signert en to års proffkontrakt med Sarpsborg 08.

DEL

Han blir med det en fast del av Sarpsborg 08s a-lagstropp fra 2020-sesongen, skriver sarpsborg08.no.

Glad og stolt

- I Simen har vi en lokal, trenbar og talentfull keeper. Han har tatt store steg under perioden sin i klubben. Nå gleder vi oss til å følge utviklingen videre, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

Selv er 19-åringen (født i 2000) stolt over å ha skrevet under sin første proffkontrakt.

– Det føles kjempebra. Jeg er stolt. Jeg er en veldig offensiv keeper som tør å prøve ting og ikke er redd for å feile. Jeg sikter mot å bli den beste. Det er målet det – å bli best i verden. Som keeper må du være offensiv.

– Vil klatre i systemet

Vidtun Nilsen debuterte tidlig for TTIFs a-lag, og mener tidlige sjanser på seniornivå har vært viktig for hans utvikling.

– Du kommer inn i systemet tidlig. Nå skal jeg kjempe, trene hardt og klatre oppover stigen her i Sarpsborg. Det har blitt mye egentrening og jeg har fått mye hjelp her. Jeg har blitt bedre mens jeg har vært her, sier han.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags