Kanskje de blir i Kvik allikevel..

BLIR ALLIKEVEL? Mathias Engebretsen og Ole Strømsborg har vært fristet av andre klubber, men nå tyder mye på at de kan bli å se på Rødsjordet også neste sesong.

BLIR ALLIKEVEL? Mathias Engebretsen og Ole Strømsborg har vært fristet av andre klubber, men nå tyder mye på at de kan bli å se på Rødsjordet også neste sesong.

Artikkelen er over 4 år gammel

For noen uker siden virket både Ole Strømsborg og Mathias Engebretsen fortapt for Kvik HFK. Nå er det store sjanser for at begge spiller i rødhvitt også i 2016.

DEL

– Ingenting er klart,

 men det er større sjanser for at jeg blir i Kvik nå. Vi har en god dialog, men det er noen praktiske detaljer som gjenstår, sier Kviks midtbanegeneral Mathias Engebretsen til HA.

Positiv dialog

Både Engebretsen og Strømsborg har vært fristet av Arendal, og Kvik hadde nesten gitt opp de to lokale spillerne på et tidspunkt. Men nå har duoen snudd.

– Vi har en positiv dialog med begge to, og håper det løser seg snart. Dialogen var egentlig lagt død for noen uker siden, men nå ser det lovende ut. Vi håper på å beholde begge to, sier daglig leder i Kvik Halden FK, Joacim Heier.

Avventer

Når det gjelder Ole Strømsborg er han fortsatt i tenkeboksen, men også midtstopperen forteller at sjansene er større for at han blir.

– Jeg avventer litt, men trener med Kvik og har en god dialog med klubben. Det kan dukke opp andre klubber også, så jeg har ikke hastverk sånn sett, sier Strømsborg.

Tro på prosjektet

Begge de to spillerne har kontraktsforslag liggende fra Kvik og sier at de har tro på prosjektet Glenn Ståhl holder på med. Begge har trent med Kvik denne uka, og er en del av spillergruppa inntil videre.

– Vi er jo fra Halden og det optimale hadde jo vært å rykke opp med klubben fra hjembyen. Glenn er en veldig god trener, og det ser ut til å bli et sterkt lag, sier Strømsborg.

Når det gjelder Engebretsen er det detaljer rundt hans studiesituasjon som gjenstår. Men han innrømmer at det frister å fortsette i rødhvitt.

– Hvis brikkene faller på plass, kan det bli veldig spennende, sier Engebretsen.

Positiv til Sabri

Ryktene rundt Sabri Khattab har også nådd Mathias Engebretsen, og han er veldig positiv til at haldenseren kan komme hjem foran neste sesong.

– Sabri er en veldig god spiller. Selv om vi kan spille på samme posisjon, hadde det vært et herlig signal fra klubben om at de mener alvor i sine ambisjoner. Dessuten kan begge to spille i flere ulike posisjoner, sier Engebretsen.

Kan bygge på

Joacim Heier forteller at de har en god dialog med Sabri Khattab, og at det ikke er noen grunner til at ikke Engebretsen og Khattab kan fungere sammen.

– Det er to gode fotballspillere, som har spilt i flere posisjoner. Det er lokale spillere som vi kan bygge laget rundt, og jeg håper virkelig vi lykkes med det, sier Heier.

Når det gjelder Khattab, er det snakk om en totalpakke som skal settes sammen.

– Det gjelder situasjonen for Sabri og samboeren hans. Han er en komplett fotballspiller som selvfølgelig ikke er gratis. Men skal vi lykkes med våre ambisjoner, må vi også satse, sier Heier.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags