Jevnspilt treningskamp for Kvik

Kent Bergersen mener Kvik fikk en fin gjennomkjøring i Østfoldhallen mot Moss.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

1-1 mellom Kvik Halden og Moss i Østfoldhallen.

DEL

Som forventet var det ikke et fyrverkeri av en fotballkamp de mange publikummerne fra Moss og Halden fikk se i Østfoldhallen. Både Kvik Halden og Moss var forholdsvis gjerrige bakover, og tok ikke all verden til sjanser fremover på banen. 

Likevel ble det en pangstart på kampen. Etter få minutter overlistet Kvik Haldens spiss Øystein Næsheim mossemålvakten, og sender haldenserne tidlig i føringen etter en flott kontring.

Moss kvitterte da det var spilt drøye femten minutter.

Mulig rødt kort

Det mest spennende som skjedde i førsteomgang var en situasjon hvor Kvik Halden kan være glade for at de fikk beholde alle mann på banen.

Sabri Khattab ble dratt over ende og svarte med å sparke etter mossespilleren. Dommeren fikk ikke med seg den situasjonen, og merkelig nok var det kun Moss som ble belønnet med gult kort.

Kvalitetsmessig var det lite som skilte lagene, men mossekråkene virket hakket vassere enn haldenserne i andre omgang. Helt til sluttspurten.

Kviks prøvespiller Herman Blystad kom seg gjennom alene med keeper, men misbrukte kjempesjansen til å sende laget i føringen drøye 8 minutter før slutt. Kampen ebbet ut på stillingen 1-1 mellom lagene.

En grei treningsøkt i sesongoppkjøringen.

Kvik HFKs startoppstilling:

Simen Fredheim Andersen, Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Arber Shkodrani, Kristian Strøm, Jiress Suka Suka, Sabri Khattab, Granit Merovci, Björn Berglund, Øystein Næsheim.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags