Matchvinner på første forsøk

SCORING: Ole Strømsborg fyrer løs, det som skulle bli vinnermålet.

SCORING: Ole Strømsborg fyrer løs, det som skulle bli vinnermålet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ole Strømsborg var tilbake i røde og hvite striper da Kvik Halden slo Kråkerøy 2-1 på Strupe kunstgress lørdag, og ble like så godt matchvinner.

DEL

- Jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake til Kvik for å score mål, gliste Ole, etter å ha satt inn det avgjørende 2-1 målet. 6 minutter før slutt.

Sikker på labben

- Scoringen fikk jeg jo nærmest ferdig servert fra Björn Berglund, så jeg følte meg rimelig sikker på en fulltreffer da jeg fyrte løs, forklarte Strømsborg.

Som var sikker på labben da han plasserte ballen forbi Kråkerøy-målvakten.

- Så dette var full uttelling på første forsøk, gliste Ole, og gleder seg til å bli en skikkelig back up for duoen Björn Berglund og Øystein Lundblad Næsheim.

- Men det kjennes som om jeg trenger litt trening før jeg kan gi meg i kast med 90 minutter, for her kom innbytterpulsen fort, gliste Ole.

Fornøyd med innbytteren

- Herlig jobba Ole. Du gjorde jo akkurat det du er hentet hit for å gjøre, sa en fornøyd trener Kent Bergersen.

Som med glimt i øyet fortsatte:

- Men hadde kampen vart i tre minutter til, tror jeg nesten jeg hadde tatt deg av igjen, for jeg tror ikke du hadde orket å løpe en meter til, gliste Bergersen.

Flott gjennomkjøring

- En fin kamp, mot god motstand. Der vi fikk prøvd ut to ulike måter å sette inn presset. I hver sin omgang, forklarte Kenta.

- Vi har fokusert på å skape bedre kontroll uten ball, og la oss ganske dypt i banen før pause. I en omgang der jeg synes vi hadde full kontroll.

- For bortsett fra den ene gangen der Mathias Engebretsen slo en farlig feilpasning foran egen 16-meter, så skapte vel ikke Kråkerøy noen ting, mente Bergersen.

- Etter hvilen kjørte vi et høyere press og skapte nok til å kunne vinne en soleklar seier, men var ikke vasse nok i avslutningene, mente Kent Bergersen.

Etter en 2. omgang der spillet åpnet seg mye mer, og det ble skapt sjanser i begge ender.

Bedre bredde

- Det jeg er mest fornøyd med er at mange spillere melder seg på, i kampen om fast plass. Også i dag, der vi manglet fem spillere.

- En klar indikasjon på at vi har en mye berde bredde i stallen i år. Men vi må bli tøffere foran kassa, for med alle de dødballene vi spilte oss til burde uttellingen vært mye bedre, mente Bergersen.

Som fikk se Øystein Lundblad Næsheim gi Kvik ledelsen, før en ny feil pasningsfeil i eget forsvar, ga Herman Blystad fritt fram til å utligne.

- Det var vel Mathias som var upresis der også, så der har vi en jobb med å luke bort slike feil.

- Men bortsett fra det har jo Mathias tilført oss en ny dimensjon, skrøt treneren.

MANGE DØDBALLER: Kvik hadde mange dødballer, men traff ikke helt som de skulle.

MANGE DØDBALLER: Kvik hadde mange dødballer, men traff ikke helt som de skulle. Foto:

Ole dukket opp

Og seks minutter før full tid dukket altså Ole Strømsborg opp og ble matchvinner, etter godt forarbeid av Berglund.

- Jeg gleder meg til å kunne bidra med noen scoringer utover i sesongen, smilte Ole, som er tilbake i Kvik etter å ha spilt for TTIF i store deler av 2017.

- Men som skiftarbeider kan jeg ikke gå på 100%, men skal i alle fall gi alt når det er bruk for meg, sa Ole Strømsborg.

Og fikk en best tenkelig start som matchvinner i come-backet.

KAMPFAKTA

Treningskamp, Strupe kunstgress:

Kvik-Kråkerøy 2-1 (0-0)

1-0 Øystein Lundblad Næsheim (54)

1-1 Herman Blystad (56)

2-1 Ole Strømsborg (84)

Kviks lag:

Sondre Sødergren, Josef Myhren Boouchleh, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Argtim Shabani, Marcus Moberg, Marcus Sjømo Eriksson, Mathias Engebretsen, Holgar Durhuus, Øystein Lundblad Næsheim, Björn Berglund - Teodor Thorvaldsen, Momodou Darboe,

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags