Målkalas på Halden stadion

HØYTFLYVENDE: Chinonso Agu og Kvik Halden var både høyt og lavt da hjemmelaget til tider lekte med gjestene fra Hødd.

HØYTFLYVENDE: Chinonso Agu og Kvik Halden var både høyt og lavt da hjemmelaget til tider lekte med gjestene fra Hødd. Foto:

(Kvik Halden-Hødd 7-1) Alt stemte for de rød/hvite haldenserne da Hødd ble herjet med på Halden stadion, lørdag. Kvik ga seg ikke før det stod 7-1 på måltavla.

DEL

Kvik startet friskt i juli-varmen, og Albert Makiadi var en konstant trussel fra sin venstreback.

Jakob Madsen Lund måtte kaste inn håndkle rett før kampstart, og inn for hjemmelaget kom Chinonso Agu. Den duellsterke midtstopperen viste seg plassen verdig, da han etter et innlegg fra Mathias Engebretsen headet inn ledermålet for Kvik.

Hødds Ole-Monrad Alme var for sent ute i feltet, og Agu kunne enkelt stange inn 1-0 i det åpne buret. Resultatet ble også stående etter de første 45 minuttene.

Se kampens høydepunkter og opptak her!

Ny blemme

Andre omgang var bare 15 sekunder gammel, da Youssef Chaib dro seg inn fra høyre og sendte i vei et skudd.

Avslutningen så relativt enkel ut for Alme i Hødd-målet, men sisteskansen måtte se ballen glippe mellom hendene og i mål.

Kvik var derimot ikke ferdig der, for fem minutter senere var Agu der igjen. Nigerianeren steg til værs umarkert, og gjorde ingen feil på hodet, 3-0.

Det var en fryktelig innholdsrik innledning på den andre omgangen, for like etter Kviks tredje scoring var Hødd sin tur. Albert Makiadi var for røff i feltet, og ga Robin Stroot muligheten fra ellevemeteren. Hødd-kapteinen var sikker fra straffemerket og ga bortelaget ny tro på poeng.

Total overkjøring

Hødd fikk blod på tann, men Øystein Lundblad Næsheim gjorde sitt for å slukke alt av håp. Chaib serverte fjorårets toppscorer på åpen kasse, og spissen gjorde ingen feil.

Så fikk Kvik straffe etter at Peder Nomell ble holdt igjen alene med keeper, og Youssef Chaib banket inn sitt andre for dagen.

Jubelen fortsatte for hjemmelaget da Hødd-keeper Alme var uheldig igjen. Et skudd fra Albert gikk i stolpen, via hodet til Alme og i mål. 6-1.

Kronen på verket fikk Samuel Narh æren av å sette, etter Filip Westgaard, uselvisk, serverte Nahr på åpent mål. 7-1, og totalt utklassing.

Kampen:

Kvik Halden-Hødd: 7-1

Halden Stadion

1-0 Chinonso Agu (12)

2-0 Youssef Chaib (46)

3-0 Chinonso Agu (51)

3-1 Robin Shroot (55)

4-1 Øystein Lundblad Næsheim (59)

5-1 Youssef Chaib (68)

6-1 Ole Monrad Alme (selvmål, 73)

7-1 Samuel Narh (84)

Gule kort: 1-1


Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags