Kvik tester fire prøvespillere

NYTT NIVÅ: Kent Bergersen og Kvik Halden jublet for opprykk i oktober 2018. Fortsatt er ingen nye spillere signert foran møtet med 2. divisjon, men lørdag skal fire prøvespillere vise seg fram mot Follo.

NYTT NIVÅ: Kent Bergersen og Kvik Halden jublet for opprykk i oktober 2018. Fortsatt er ingen nye spillere signert foran møtet med 2. divisjon, men lørdag skal fire prøvespillere vise seg fram mot Follo. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kvik Haldens trener Kent Bergersen slipper til fire prøvespillere i lørdagens treningskamp mot Follo.

DEL

Kampen skulle egentlig vært spilt i Follo, men Ski stadion er ikke spillbar. Dermed er treningsmatchen mot 3. divisjonslaget flyttet til Strupe, med kampstart klokka 14 lørdag.

25-30 spillere på blokka

– Vi får se da, for det er noen utfordringer her også. Tidligere i uka var banen glatt og hard, og alt annet enn kampklar. Men det saltes og jobbes godt nå, så vi håper det kan spilles kamp her på lørdag, sier han.

Det har nå gått tre måneder siden Kvik feiret opprykk, men fortsatt er ingen nye spillere signert. Bergersen har 19 mann, alle med videre fra i fjor, på kontrakt. Av disse er spissen Björn Berglund langtidsskadet.

– Vi har sett på en haug med spillere, og fått god oversikt over mange som er innenfor de budsjettrammene vi har. På blokka står det nok 25-30 navn, men tiden går og det er på tide å koke det ned til 3-4 spillere vi virkelig ønsker oss. Vi trenger å forsterke stallen, sier han.

Prøvespillere

I lørdagens treningskamp skal Bergersen ha fire prøvespillere i aksjon. Mame Ndiaye (21) og Albert Makiadi (21) spilte mot Råde (2-0) sist, og skal være med også nå.

– I tillegg tester vi ut både Florian Brahimi (svensk midtbanespiller) og Jakob Toft (norsk spiss med erfaring fra Jerv og Fløy). Det blir spennende å se hva de kan bidra med, og om de er rette typer for oss.

PS! Treningskampen mellom Kvik og Follo blir streamet live på HATV.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags