Fransk vingback signerte for Kvik

SKREV UNDER: Albert Makiadi har imponerte på venstrekanten i sitt prøvespill for Kvik, og nå er kontrakten underskrevet.

SKREV UNDER: Albert Makiadi har imponerte på venstrekanten i sitt prøvespill for Kvik, og nå er kontrakten underskrevet. Foto:

Albert Makaidi har ni aldersbestemte landskamper for Frankrike. Nå har 21-åringen signert for Kvik.

DEL

- Albert kommer hit for å spille for en klubb som har tro på ham. Han har vist mye bra på de ukene han har vært her på prøvespill, og det førte til at vi ønsket å gi ham muligheten, sier daglig leder og sportssjef Haris Juklo.

Solid erfaring

Makaidi har signert en 1 års kontrakt med Kvik Halden.

- Han er tiltenkt i en rolle som vingback, sier trener Kent Bergersen.

Den 21 år gamle franskmannen har gått gjennom gradene hos toppklubben Girodins de Bordeaux, og har også ni landskamper for Frankrike U16. Han signerte for FC Ajaccio i den franske Ligue B sommeren 2017, og fikk én A-kamp der.

- Albert er en topp type, i tillegg til å være en god fotballspillere som vi håper skal gi oss mange gode opplevelser på Halden stadion i år, sier Juklo.

Jakter på spiss

Med Makaidi på plass, har Kvik Halden nå 20 spillere på kontrakt. Selv om fire av spillerne (Jiress Suka Suka, David Paulmin, Kevin Krans og Albert Makaidi) prater fransk flytende, er brorparten av stallen lokal - med flere lovende unggutter.

Haldenserne håper å signere keeper Thomas Johansen i nær framtid, og jakter også en ny spiss nå som Björn Berglund er langtidsskadet.

- Vi jakter en spiss. Optimalt skulle vi gjerne hatt inn en kantspiller også, men vi får se hva vi har igjen på budsjettet når spissplassen er i boks, sier Juklo.

20 på kontrakt

Kvik Haldens spillerstall per 1. februar:
Keeper:

David Paulmin.
Utespillere:
Marcus Moberg, Deniz Kaili, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Eirik Horvath, Albert Makaidi, Marcus Sjømø Eriksson, Deni Hasanagic, Alexander Chinonso Agu, Jiress Suka Suka, Mathias Engebretsen, Teodor Thorvaldsen, Kevin Krans, Besfort Shala, Uranik Seferi, Øystein Lundblad Næsheim, Björn Berglund, Peder Nomell. I tillegg trener juniorspilleren Niklas Fjellstad fast med A-laget.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags