Årets første tap for Kvik

Peder Nomell scoret Kviks mål mot Frigg.

Peder Nomell scoret Kviks mål mot Frigg. Foto:

Av

(Kvik-Frigg 1-2) Kvik ledet 1-0 lenge, men en personlig feil i sluttminuttene gjorde at Frigg tok seieren i Østfoldhallen.

DEL

 - Vi møter et godt lag og blir jagende mye. Vi får testet ut det å flytte bena hurtig i dag, sa Kent Bergersen etter kampen.

Tidlig ledelse

Kvik begynte kampen bra og gikk rett i strupen på Frigg. Allerede etter 5 minutter tok Kvik ledelsen da Peder Nomell rundet keeper og scoret, assistert av Øystein Lundblad Næsheim.

Etter scoringen tok Frigg mer og mer over. Oslo-laget vant de fleste duellene, hadde ballen mye i laget, riktignok uten å skape en skikkelig stor sjanse før pause

Frigg fortsatte i samme spor

Kvik byttet seks spillere i pausen, blant annet kom nysigneringen Kevin Krans inn. Det hadde ikke så mye å si for kampbildet.

Men Krans viste at han kan bidra stort for laget offensivt. Han var flink til å dra seg forbi ledd og spille gjennombrudd, både på kantene og mot spissene.

Frigg fortsatte å trille ballen rundt i laget i andre omgang og Kvik ble løpende mye i mellom. I det 60. minutt satt Frigg inn utligningen til 1-1.

Etter utligningen hevet Kvik seg betydelig. De holdt ballen mer i laget og hadde flere store sjanser til å punktere kampen, men litt udyktighet og uflaks gjorde at seiersmålet uteble.

I stedet fikk Frigg en gratismulighet rett før slutt, etter en stor tabbe i Kvik-forsvaret, og var rolige nok til å sette inn 2-1.

- Skal få satt en 11'er

Neste kamp for Kvik er mot divisjonskollega Moss om to uker.

– Nå er det to uker til neste kamp, så da har vi tid til å jobbe med lagsammensetninger og få satt sammen et lag.

- I dag fikk alle i troppen mye spilletid, og det er ingen tvil om at vi har mye å gå på. Unødvendig å tape kampen, men en feil bakover på slutten er sånn som skjer, sier Bergersen.

Kviks lag: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Jiress Suka Suka, Markus Moberg, Chinonso Agu, Deni Hasanagic, Mathias Engebregsten, Albert Makaidi, Øystein Lundblad Næsheim, Peder Nomell - Niklas Fjellstad, Deniz Kaili, Kevin Krans, Besfort Shala, Thomas Winstad (prøvespiller), Marcus Sjømo Eriksson, Ole Strømsborg, Trim Shabi.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags