Kvik-trener: - Vi trenger en måned til

Kent Bergersen mener Kvik trenger mer tid.

Kent Bergersen mener Kvik trenger mer tid. Foto:

Av

Kvik HFK tapte 2-3 mot Kråkerøy på Risum, og trener Kent Bergersen er tydelig på at de ennå har en vei igjen å gå før de er klare for seriespill.

DEL

Kvik begynte kampen godt, og var det dominerende laget den første halvtimen.

Kråkerøy spilte seg opp noe mot slutten av omgangen, men de røde og hvite hadde likevel klart mest ball denne første omgangen.

- Vi spiller helt ok i første omgang. Vi er gode til å holde på ballen og har mye bra spill, men vi klarer ikke å utnytte dette og skape de helt store sjansene, sa Bergersen etter kampen.

Snudde kampen

Andre omgang startet i motsetning til første omgang med et brak. Knappe 5 minutter inn i omgangen forsøkte Kvik å kontre etter en corner, men mistet ballen lavt på egen halvdel.

Kråkerøy utnyttet feilen, og satte inn kampens første mål.

Bortelaget beholdt riktignok ikke ledelsen lenge. I det 60. minutt utlignet Kvik ved Björn Berglund, før det minuttet senere ble dømt straffe.

Den ekspederte samme Berglund sikkert i mål, og sendte med det Kvik i ledelsen.

De siste 30 minuttene ble dog en trist affære for hjemmelaget. Etter snaut 70 minutter utlignet Kråkerøy etter en keepertabbe av Viktor Kristiansen, før de scoret kampens siste mål og tok ledelsen på overtid.

- Helt elendig

- Den siste halvtimen er helt elendig av oss. Vi blir frustrerte og ender opp med å få alt for mye rom på egen banehalvdel. Det kommer mange kontringer imot, og vi slipper inn mål, lød det fra Bergersen.

På spørsmålet om laget er i rute i forhold til seriestart var treneren noe usikker.

- Det svinger mye fra kamp til kamp og trening til trening. Vi har vært gode til tider, men vi har også vært dårlige.

- Den siste måneden før serien begynner er nødvendig for at vi skal kunne bygge oss opp. Det tar litt tid før alt faller på plass, avsluttet han.

Kvik HFK startet med følgende lag: Viktor Kristiansen, Jiress Suka Suka, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Josef Myhren Bouchleh, Magnus Hart, Herman Blystad, Rinor Topallaj, Granit Merovci, Björn Berglund, Øystein Næsheim

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags