Kok i breddefotballen - KOK flytter til Berg

Trener Espen Moberg (foran) og Kok IF flytter fra Kvik Halden til Berg IL . Fra venstre Håkon Nygaard Nevjen, Robin Antonsen, Omar Pedersen, Jonas Listrøm Pedersen, Lars Petter Stø, Fredrik Skjerve.

Trener Espen Moberg (foran) og Kok IF flytter fra Kvik Halden til Berg IL . Fra venstre Håkon Nygaard Nevjen, Robin Antonsen, Omar Pedersen, Jonas Listrøm Pedersen, Lars Petter Stø, Fredrik Skjerve. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kok IF blir i 2018 en del av Berg IL, som en del av klubbbens andrelag i 7. divisjon.

DEL

- Nå er avtalen signert og i orden. Så ja, vi blir i Berg IL denne sesongen.

Ikke plass i Kvik

Det sier Espen Moberg, trener og spiller for Kok IF.

Studentlaget spilte i fjor som Kvik Halden 3, og gjorde seg bemerket ved å tape samtlige seriekamper på fylkets laveste nivå. Nå flytter laget fra Strupe til Berg.

Ikke helt uten kok...

- Haha, så veldig kok har det vel ikke vært. Vi hadde et tilbud om å bli i Kvik, men det er så stor pågang på treningsanlegget på Strupe, at vi visste at vi ville bli prioritert sist. Kvik har jo også et nytt tredjelag, og da var det bedre for oss i Berg.

Mister identitet?

- Hva gjør det bedre for dere å være i Berg?

- Vi ønsket oss ønsket og velkomne i Berg. I tillegg har vi mistet en del spillere fra det som var et rent studentlag, så det er positivt at vi nå blir Berg 2. Planen er at vi fortsatt være vårt eget lag, men samtidig samarbeide nært med A-laget der ute, sier Moberg.

- Mister dere da også litt av Kok-identiteten?

- Ja, det er nok riktig å si. Samtidig er det såpass få igjen fra det rene studentlaget at vi trenger hjelp for å kunne stille lag. Da var dette en fin løsning. Nå kan de nest beste i Berg spille for oss, mens vi også har noen som kan spille på A-laget.

Mange lokaloppgjør

- Så i 2018 skal Kok IF vinne noen kamper?

- Ja, haha, det er absolutt målet! ler Espen Moberg.

Kok IF/Berg 2 skal denne sesongen spille i 7. divisjon, der motstandere blir Aremark, Fredrikshald 2, Idd SK 2, Ise, Kvik Halden 3, Selbak 3, Torp 2, Ullerøy og Østsiden 2.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags