Målløs Jørgen i EM-åpningen

I EM: Jørgen Strand Larsen spiller for tiden U19-EM i Armenia for Norge.

I EM: Jørgen Strand Larsen spiller for tiden U19-EM i Armenia for Norge. Foto:

Jørgen Strand Larsen (19) spilte hele kampen da Norges G19-landslag åpnet EM med 1-1 mot Irland.

DEL

Haldenseren er i Armenia som et klokkeklart førstevalg på topp for Norge, og det var derfor ikke overraskende at han startet som en av to spisser i åpningskampen.

En kamp som startet så bra for Norge, som allerede etter åtte minutters spill gikk opp i ledelsen. Først var Strand Larsen ikke langt unna å stange Norge i føringen, men på et nytt innlegg rett etterpå var spissmakker Erik Botheim først på ballen og sendte Norge i en fortjent ledelse.

Norge var det beste laget i første omgang, og irene skapte så godt som ingenting mot et kompakt norsk lag. Fremover skapte derimot ikke Strand Larsen og resten av de offensive spillerne noe særlig mer enn scoringen.

Utover i andre omgang falt Norge litt for langt tilbake i banen og slapp Irland inn i kampen igjen. Det resulterte til slutt i at Irland utlignet med ti minutter igjen å spille.

Norge trykket på mot slutten av kampen, og Mikael Ugland hadde blant annet et stolpeskudd. Nærmere kom de derimot ikke, og dermed måtte Strand Larsen og de andre norske ungguttene ta til takke med uavgjort i åpningskampen.

Neste kamp spilles til torsdag mot Tsjekkia, en kamp Norge mest sannsynlig må vinne. I siste kamp venter nemlig et meget sterkt fransk lag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags