Årsmøte i Idd SK: Ny leder og æresprisjubel

ÆRESPRIS OG LEDER: Torbjørn Torp (tv) ble hedret som æresmedlem i Idd SK, der Thomas Nordenhaug ble klappet inn som ny leder.

ÆRESPRIS OG LEDER: Torbjørn Torp (tv) ble hedret som æresmedlem i Idd SK, der Thomas Nordenhaug ble klappet inn som ny leder. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Thomas Nordenhaug (34) ble klappet inn som ny leder i Idd Sportsklubb, der årsmøtet også hyllet den mangeårige ildjelen Torbjørn Torp med ærespris.

DEL

- Jeg skal ikke holde noen lang tale, men vil gjerne få si tusen takk for tilliten. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som leder det neste året, for i kveld har vi fått bevis på at dette er en klubb som drives godt, sa 34 år gamle Thomas Nordenhaug, ny leder i Idd SK - som har vært uten leder i ett år.

Nordenhaug er ansatt i AF-Gruppen til daglig, og har sønnen Tobias med i et av Idds fotballkull.

Røverhistorier

Torbjørn Torp fikk ærespris, og kompisen Per Depui fortalte en røverhistorie til de 49 frammøtte på Idd SKs årsmøte på Nyborg onsdag kveld.

– Jeg var så lei av at Torbjørn etter nesten hver trening og kamp sa han hadde glemt hårsjampoen. En dag helte rett og slett motorolje i sjampoflaska. Da Torbjørn spurte om å få låne litt da han skulle dusje, så sa jeg selvsagt ja. Litt etter hørte vi alle et enormt skrik inne fra dusjen. Etter den dagen så tok Herr Torp med sin egen sjampo, fortalte Per Depui, mens hele forsamlingen gapskrattet.

Rørt og ydmyk

Torbjørn Torp feiret 70 fylte år i fjor, da hans kjære Idd SK feiret 90 år. Da han mottok æresprisen, som den ellevte i klubbens lange historie, ble han svært rørt, og det var en ydmyk ildsjel som holdt takketale.

– Det er helt sikkert flere som gjør mer enn meg for denne klubben, men jeg har i hvert fall bidratt i drøye 60 år nå. Så lenge jeg har ben som fungerer, skal jeg bidra på dugnader de neste årene også, og selvsagt heie på gutta. Jeg er rørt. Tusen hjertelig takk, sa det ferske æresmedlemmet.

Der er ikke bare Idd Torbjørn Torp følger med argusøyne. Han er alltid å se i Halden ishall, på Halden stadion og også Tistedal stadion. Han synes også det er svært stas med et eliteserielag i håndball her i byen.

Fulltallig styre

- Vi er veldig glade for nå å ha fått på plass et fulltallig hovedstyre, og også ungdomsstyre. Vi har jaktet på en ny leder og en ny nestleder. Nå bekler Thomas Nordenhaug og Hege Valseth de rollene framover. Deilig er det også å vite at vi nå gjennom Norges Fotballforbund er en sertifisert kvalitetsklubb, fortalte to virkelige bærebjelker i klubben; brødrene Benny og Geir-Atle Strøm.

Egil Solheim var ordstyrer og dirigent denne kvelden. En kveld som viste at Idd Sportsklubb fikk et positivt driftsresultat på 97.000 kroner i fjor. Reidar Hagen og Finn Steinar Magnussen ble hedret for å ha vært medlemmer i 50 år, mens A-lagsspiller Emil Lintho rundet 25 år som medlem.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags