Nå er han tidenes storscorer i Halden

REKORDHOLDER: Ardijon Berbatovci er oppe i imponerende 51 mål, og er med det tidenes mestcorende på én sesong i Halden-fotballen.

REKORDHOLDER: Ardijon Berbatovci er oppe i imponerende 51 mål, og er med det tidenes mestcorende på én sesong i Halden-fotballen.

Artikkelen er over 1 år gammel

51 mål. Ardijon Berbatovci har den nye Halden-rekorden i antall mål på én sesong. Og det kan bli mer.

DEL

Se faktaboks over byens historiske målscorere nederst i saken.

– 51 mål er 51 mål. Det er jo ganske bra, uansett nivå.

Husker best Greåker-hattrick

Det sier en ikke altfor snakkesalig Ardijon Berbatovci til HA. Mandag kveld banket han inn seks mål da Fredrikshald Prishtina feide over Hvaler med 12-0 ute på Asmaløy.

Berbatovci er med det oppe i 51 scoringer. Den gamle Halden-rekorden på herresiden, satt av Ronny Svendsen for Paulsbo med 48 mål i 1998, er dermed slått.

– Det er morsomt med rekord, men mine tre mål mot Greåker på tre minutter (1-3 til 4-3) betyr mer enn totalantallet i mine øyne. I hvert fall hvis vi rykker, da vil seieren mot Greåker vise seg å ha vært helt avgjørende, sier.

Kanskje høyere nivå

Berbatovci er selvsagt altfor god til å spille på nivå 7. Han var aktuell for flere klubber, deriblant Mjøndalen, etter tiden i Kvik Halden - men valgte spill i Fredrikshald Prishtina.

– Høyere nivå er alltid aktuelt, men jeg må se an situasjonen. Jeg er også åpen for å fortsette i Prishtina, sier rekordholderen.

– Hva med Kvik Halden?

– Hvis Kent (Bergersen) blir trener for en eliteklubb, blir jeg nok aktuell for den klubben han havner i, smiler han.

51 mål. Det er tallet. Men det kan bli mer. For fortsatt har et opprykksjagende Fredrikshald to kamper igjen av sesongen. Toppkamp hjemme mot Skogstrand mandag 8/10, før sesongen avsluttes borte mot Gresvik 16/10.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags