Slik gikk det i lokalfotballen

Artikkelen er over 1 år gammel

Aremark vant sin andre seier for sesongen torsdag kveld. Flere lokale lag har spilt.

DEL

Torsdag kveld betyr 7. divisjonsfotball, og i kveld har fem lokale lag vært i aksjon. Det endte med tre seiere og to tap sett med lokale fotballøyne.

Aremark - Ullerøy 5-2

- Fra det beste vi har gjort i år, til det aller dårligste. En merkelig fotballkamp, men veldig artig med seier. Nå har vi to i høst, og legger grunnlaget for videre seniorfotball i Aremark også i 2019, sier trener Robert Svanberg.

Aremark startet forrykende og ledet 3-0 etter et kvarter. Så var det slutt på moroa, for en lang stund. 3-0 sto seg til pause, men etter hvilen reduserte gjestene to ganger.

- Vi gjorde et par bytter for å få kontroll på midtbanen, og tok helt over igjen de siste 20-25 minuttene. Mot slutten avgjorde vi med 4-2 og 5-2, sa han.

Vegard Berger ble dagens AIF-spiller, med to mål og tre målgivende.

Målscorere for Aremark var Vegard Berger (2), Øystein Ulsrød, Einar Knoph og Sivert Halvorsen. Neste kamp er borte mot Ise 13. september.

Idd SK 2 - Torp 2 6-3

- Vi hadde fin kontroll gjennom hele kampen, sier lagleder Geir Atle Strøm.

Målscorere for Idd 2 var Henrik Østby (2), Bjørn-Henrik Ekeli, Trym Thon, Joakim Lintho og Lars-Petter Ahlsen. Neste kamp er borte mot Kvik Halden 3 13. september.

Berg 2/Kok - Ise 2-4

- En hederlig innsats mot tabelltoeren. Vi hadde en bra periode, da vi hentet opp 0-2 til 2-2 før pause. Det var jevnt i andreomgang, men de fikk to mål da vi satset framover, oppsummerte trener Espen Moberg.

Målscorere for Berg 2 var Omar Pedersen og Vehir Omer.

Kvik Halden 3 - Fredrikshald 2

Kvik 3 ledet 2-0 til det gjensto 22 minutter. Da reduserte Fredrikshald, som deretter scoret fire mål på 13 minutter og snudde til seier i lokaloppgjøret.

Målscorere for Kvik 3: Espen Koksvik og Herman Foss Andersen.

Målscorere for Fredrikshald 2: Arber Shkodrani (2), Mohammed S. Abdullahi og Dilbrin Hussein.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags