Endelig kunne Aremark juble

GARDEROBEJUBEL: Einar Knoph i forgrunnen ble kåret til Aremarks beste, og fikk det han - i følge trener Svanberg - alltid har ønsket seg: en Justin Bieber-plakat...

GARDEROBEJUBEL: Einar Knoph i forgrunnen ble kåret til Aremarks beste, og fikk det han - i følge trener Svanberg - alltid har ønsket seg: en Justin Bieber-plakat... Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter ni strake kamper uten seier, ble det endelig garderobejubel for Aremark torsdag kveld.

DEL

Berg 2/Kok IF ble slått 4-2 i lokaloppgjøret i 7. divisjon.

Trent hele sommeren

- Det burde vært mer, faktisk. Vi gjorde en fin kamp i dag, sier trener Robert Svanberg.

Etter flere år uten seniorlag, var Aremark IF igjen tilbake på fotballkartet før denne sesongen. Ikke uventet fikk det unge laget det tøft, selv i 7. divisjon, og gikk til ferien uten seier.

- Det hadde vært kjedelig å gå gjennom en sesong uten seier, så dette var moro! Spillerne skal ha masse ros, vi har vært mellom 15 og 25 mann på trening gjennom hele sommeren. To ganger i uka. Det er ikke så verst når vi snakker 7. divisjon, sier Svanberg.

To mål av 15-åring

Berg 2/Kok tok ledelsen på Aremark stadion. Et langt utspill fra keeper Fredrik Flingtorp fløy over alt og alle - og i mål! Etter det tok AIF over, og hjemmelaget snudde kampen etter scoringer av Mats Jørgen Stensrud og Kristian Fagereng.

De to siste AIF-målene ble scoret av 15 år gamle Christian Thomassen, som med fine ferdigheter og et klokt fotballhode beviste at han ikke bare et friidrettstalent.

Omar Pedersen reduserte for Berg 2/Kok mot slutten.

PS! De øvrige lokale lagene i 7. divisjon spiller senere torsdag kveld.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags