FFO-barna i nye klær

STOLTE: Kviks Fotballfritidsordning har blitt Telenor Xtra-tiltak. I nye klær ser vi (f.v.) Mathea Henriksen, Adrian Røren, Oliver Werner Forsbring og Leah Aasgaard Juklo. Bak Björn Berglund.

STOLTE: Kviks Fotballfritidsordning har blitt Telenor Xtra-tiltak. I nye klær ser vi (f.v.) Mathea Henriksen, Adrian Røren, Oliver Werner Forsbring og Leah Aasgaard Juklo. Bak Björn Berglund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kviks FFO-ordning har fått status som Telenor Xtra. Det gir nytt utstyr og nye klær til alle.

DEL

– Telenor Xtra er et konsept fra Norges Fotballforbund, som sertifiserer klubber som jobber med barn. Vi søkte om det og har fått positivt svar nå. Det er mange krav som stilles, og å bli utnevnt er et tegn på at jobben vi gjør blir lagt merke til, sier FFO-sjef Haris Juklo.

Ved siden av statusen som Telenor Xtra-klubb, får alle barn en utstyrspakke med fotballklær. I tillegg får klubben treningsutstyr i form av småmål, kjegler og klær til ledere og trenere i ordningen.

– Kjempekule klær, sier Mathea (9), Leah (7), Oliver (8) og Adrian (8) som fikk prøve de nye uniformene til ære for HAs utsendte.

Gleder seg til flytting

58 barn er med i Fotballsfritidsordningen (FFO) i regi av Kvik HFK på Strupe. De nye lokalene i brakkebygget står straks klare, og Juklo gleder seg stort.

– Nå slipper vi å gå oppå hverandre hver eneste dag, og barna får langt bedre fasiliteter. At FFO kommer seg vekk fra klubbdriften her oppe er til det beste for alle parter, sier Haris Juklo mens han serverer mat til barna.

Bjørg Brevig er frivillig kjøkkensjef på Strupe, og ser fram til å flytte inn i nytt bygg og nytt kjøkken.

– Det blir kjempestas, og en helt ny hverdag for som holder til her, både barn og voksne. Vi får det til å gå rundt nå også, men det er liten tvil om at det nye bygget er etterlengtet, sier Brevig.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags