Mange søkere til Idrettsrådet-jobb

DAGLIG LEDER: Organisering og oppfølging av ungdomsidrett blir ett av ansvarsområdene til den nye daglige lederen i Halden Idrettsråd.

DAGLIG LEDER: Organisering og oppfølging av ungdomsidrett blir ett av ansvarsområdene til den nye daglige lederen i Halden Idrettsråd. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Halden Idrettsråd har fått inn et godt antall søknader til jobben som ny daglig leder.

DEL

– Vi har mottatt et rikt sett med søknader, sier Erlend Lund, nestleder i HIR.

Ulik bakgrunn

Midt i april annonserte Halden Idrettsråd etter ny daglig leder. I full stilling.

Selv med kort svarfrist, har det kommet inn et betydelig antall søknader.

– Vi ønsker ikke å fortelle nøyaktig tall, men HIR er fornøyd med antallet. Vi synes det er et spennende sett med søkere som har mange ulike kvaliteter og ulik bakgrunn og erfaring. Lokale, regionale, nasjonale og internasjonale. Fra unge nylig utdannede til de med flere år på nakken og lengre arbeidserfaring.

Ansettelse i juni

Et utvalg jobber nå med å vurdere kandidater og gjennomfører fortløpende intervjuer.

– Vår første ambisjon var å være nær en utvalgt ved utløpet av mai, men det er nok for ambisiøst. Vi håper å være i mål innen utgangen av juni.

Dette blir første gang HIR vil ha en daglig leder i full stilling. Per i dag er Svein Femtehjell inne som idrettskonsulent i 2018, takket være midler fra Sparebankstiftelsen.

Idrettsrådet har nå økonomi god nok til en fast ansettelse.

– Vi har fått økt tilskuddet fra Halden kommune fra 100.000 kroner til 400.000 kroner. Resten blir drevet inn gjennom prosjekter og søknader om prosjekter, for eksempel inn mot idrettens rolle innen inkludering og fattigdomsproblematikk, har HIR-leder Jens Lindstrøm tidligere uttalt til HA.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags