Elvestad klar for Kvik

Artikkelen er over 7 år gammel

Martin Elvestad, 22 år gammel midtbanespiler med erfaring fra Tippeligaen med FFK, skrev i dag under for Kvik Halden FK.

DEL

Elvestads moderklubb er Tune IL, men som mange lokale fotballentusiaster vil huske, spilte han to år med ungdomsfotball i Berg IL. Deretter ble han hentet til FFKs juniorlag i 2003, og har vært i klubben siden.

22-åringen har 24 obligatoriske kamper for FFK, der han debuterte i Tippeligaen borte mot Aalesund i august 2008.

Elvestad har også en rekke kamper for aldersbestemte landslag, og debuterte med flagget på brystet for Norge G15 mot Sverige i september 2004. Han var også kaptein for både Norge G17 og Norge G18.

– Det har blitt for mye 3. divisjonsfotball og for lite a-lag i FFK. Nå gleder jeg meg til å spille for et godt lag, som jo faktisk kan rykke opp i Adeccoligaen, sier Elvestad til HA.

Elvestad har skrevet kontrakt ut sesongen med Kvik Halden FK, og blir trolig spilleklar allerede til lørdagens kamp mot Nesodden på Halden stadion. FFK har selv bidratt økonomisk for at overgangen skal gå i boks.

- Vi har ikke økonomi til å hente en spiller av Martins kaliber per i dag, og er derfor takknemlige for at FFK dekker hans lønnsutgifter ut sesongen - til tross for at kontrakten hans med FFK er terminert, sier sportssjef Nils Lexerød.

Les mer i HAs papirutgave i morgen fredag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags