Linndis vant NM-gull: – Alle på laget leverte helt supert!

NORGESMESTER: Linndis Olsen var på Borge-laget som vant gull i lag-NM dressur.

NORGESMESTER: Linndis Olsen var på Borge-laget som vant gull i lag-NM dressur. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Linndis Olsen (31) fra Halden vant i helga gull i lag-NM dressur med Borge Rideklubb.

DEL

– Vi kjempet en tøff kamp mot Solberg, og spenningen holdt seg helt til siste poeng var opptelt søndag ettermiddag. Da vi skjønte at det ble NM-gull, ble det mye jubel, ja, sier en smørblid Linndis Olsen til HA.

Gjennomførte bra

Hun er fra Halden, men konkurrerer for Borge Rideklubb. Med på gullaget var også Thea Bråthen, Helen Aasvangen og Elise Hovlandsdal.

– Alle på laget leverte helt supert. Det gjorde det ekstra gøy. Her var virkelig alle fire delaktige i at vi sto igjen som norgesmestere, sier hun.

Olsen har denne sesongen rykket opp i Grand Prix, men under lag-NM på hjemmebane på Fredriksborg red hun og hesten Stall K's Rofino (10) i klasse «middels A»

– Vi gjennomførte to fine program, både lørdag og søndag. Nesten uten feil.

Håper på Nordisk i 2019

Etter lørdagens NM-dressur ledet Solberg med 0,06 prosentpoeng, men Olsen og Borge snudde gullduellen til sin fordel søndag. Etter mye god dressursport på Fredriksborg.

GULLJENTER: Linndis Olsen (th) og lagvenninnene kunne juble for duell, etter en jevn og spennende duell med Solberg.

GULLJENTER: Linndis Olsen (th) og lagvenninnene kunne juble for duell, etter en jevn og spennende duell med Solberg. Foto:

– Vi tok over arrangementet for noen uker siden, og det var ekstra gøy at vi klarte å vinne gullet på hjemmebane, sier Olsen.

31-åringen takker sin trener Siril Heljesen (OL-deltaker for Norge i London 2012) for framgangen. Haldenseren har i år gjort det bra i Grand Prix, ble nummer seks i NM individuelt og ser nå fram mot en spennende 2019-sesong.

– Jeg driver eget firma, og har ikke tid og mulighet til heltidssatsing på dressur. Men framgangen i år har gitt motivasjon til videre satsing. For neste sesong er målet å delta i Nordisk eller et annet internasjonalt stevne.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags