Her jubler de for VM-gull

Norge, der fire av fem spillere er medlemmer i Halden, vant VM-gull i rullestolcurling. Fv: Sissel Løchen, Ole Fredrik Syversen, Rune Lorentsen og Jostein Stordahl.

Norge, der fire av fem spillere er medlemmer i Halden, vant VM-gull i rullestolcurling. Fv: Sissel Løchen, Ole Fredrik Syversen, Rune Lorentsen og Jostein Stordahl. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skip Rune Lorentsen og det norske landslaget i rullestolcurling er best i verden!

DEL

- Akkurat nå er jeg bare ubeskrivelig lykkelig. Det var en fantastisk kamp av oss.

Fire av fem fra Halden

Det sa Rune Lorentsen etter 8-3 over Russland i VM-finalen i Korea.

Fire av de fem spillerne på det norske landslaget i rullestolcurling er medlemmer av Halden Curling Club. De trener regelmessig i Halden Curling Senter, der grunnlaget for flere sterke mesterskapsbragder er blitt lagt de siste årene.

Søndag kunne Lorentsen og hans lag juble for det aller ypperste: VM-gull.

- Alle på laget har utviklet seg mye, og da vokser også selvtilliten, sa Lorentsen.

- Skryter av treneren

- Vi har også en coach (Peter Dahlman) som tror på oss, utvikler oss og pusher oss videre. Han vet at dette har vært vår store drøm. Før VM-finalen sa han: nå er dere veldig nær å realisere drømmen, så bare kom dere ut på isen - og ha det gøy, forteller en lykkelig Lorentsen - som vant sitt tredje VM-gull.

Sarpingen, som er medlem i Halden Curling Club, er skip for verdensmester Norge, som ellers består av Ole Fredrik Syversen, Rikke Iversen, Jostein Stordahl (alle HCC) og Sissel Løchen (fra Bryne).

Ti lag som deltok i VM i rullestolcurling. Norge slo Skottland i semifinalen, og Russland i finalen. Skottland tok bronse.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags