Gå til sidens hovedinnhold

Egeland lekte med Grüner da Comet vant stort

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter verst tenkelig oppladning til kampen, herjet til Comet og Einar Egeland med hjemmelaget fra Oslo. Med seier hele 7 - 1 i den gamle OL-arenaen i Oslo, viste Comet at de er verdig plassen på toppen av tabellen.

Comet fikk en problematisk kampoppladning da laget ble forsinket inn til Oslo grunnet vanskelige kjøre forhold på E6. Kampen startet en time senere enn planlagt og spillerne måtte bortimot gå direkte fra bussen og ut på isen.

De første 20 minuttene bar preg av kampoppladningen og det virket som om Comet brukte første periode til å varme opp. Uten de store mulighetene til noen av lagene, ebbet perioden ut uten scoringer til noen av lagene.

Egeland show

I andre periode var det tydelig at Comet-spillerne hadde fått varmet opp muskulaturen, og det var et helt annet tempo og innsatsvilje hos haldenserne.

Selv om Grüner tok ledelsen etter vel tre minutters spill, på en noe heldig scoring fra bortimot blueline, var det Comet som dominerte perioden.

Bare minuttet etter scoringen, var det Einar Egeland, som etter pasning fra kaptein Fredrik Olsson, kunne sette inn reduseringen.

Og Egeland hadde ikke gjort seg ferdig i poengprotokollen for perioden. I tur og orden spilte han opp, Ugnius Cizas to ganger, og like før pausen, også Alexander Høvik.

Comet kunne dermed gå smilende i garderoben på stillingen 4–1.

Storspillet fortsatte

Comet hadde ikke til hensikt å sette på håndbremsen i tredje periode, tross en komfortabel ledelse.

Og perioden var ikke mer enn drøye tre minutter før Charly Berg satte inn 5–1 på et lekkert langskudd.

Comet fortsatte å trykke på, og i spill tre mot fem kunne Jacob Klang sette inn enda et mål for de grønne iskrigerne.

Før sluttsignalet gikk, fikk Tobias Skaarberg æren av å fastsette sluttresultatet til 7 - 1, som en bekreftelse på Comets totale dominans.

Comet ligger dermed helt øverst på tabellen i 1. divisjon.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.