Gå til sidens hovedinnhold

– De spiller ufint, så dette blir krig!

Artikkelen er over 4 år gammel

Comet tar imot Hasle-Løren i Halden ishall i kveld. Einar Egeland er klar på at det blir en «drittkamp» – men den skal vinnes.

–  Vi møtte dem i vår siste treningskamp der borte, og da vant de brukbart. Det er et bra lag, med store backer, som er tøft å møte, sier Comets Einar Egeland før 1. divisjonsoppgjøret mot Hasle-Løren i kveld.

– Et drittlag

– Nå er jo de vant til liten bane, og kommer til stor bane hos oss. Det har vi nok en liten fordel av. Men det er et fælt lag å møte, understreker 25-åringen. Han utdyper:

– Det er et bråkete lag. De spiller ufint og er egentlig et drittlag. Men det passer oss greit. Det blir ordentlig krig!

Må holde hodet kaldt

Comet-spillerne har forberedt seg til kamp som vanlig, men Einar «Elgen» Egeland påpeker at de har en smule mer fokus på å holde hodet kaldt.

– Spesielt noen av oss. Det er ingen hemmelighet at Hasle-Løren og jeg ikke akkurat er bestekompiser, sier forwarden og ler.

Må ta igjen

Han er likevel klar på at Comet må slå dette laget, dersom de skal nå målsettingen om å komme blant topp to i år.

– Nå har vi gitt bort poeng mot Furuset, og det skal man i hvert fall ikke gjøre når man vil ligge i toppen. Så vi må ta igjen det nå, fastslår han.

Comet ligger i øyeblikket på fjerdeplass.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.