Kåret til EMs mest verdifulle spiller

MESTERSKAPETS SPILLER: Kristoffer Stenberg Henriksen hadde et strålende EM, som til slutt endte med sølv og pris for å være EMs mest verdifulle spiller.

MESTERSKAPETS SPILLER: Kristoffer Stenberg Henriksen hadde et strålende EM, som til slutt endte med sølv og pris for å være EMs mest verdifulle spiller. Foto:

Kristoffer Stenberg Henriksen måtte stå over EM-finalen, som Norge tapte 2-0 mot Danmark. Etterpå fikk han både sølvmedalje og personlig heder.

DEL

HTH-spilleren har nemlig vært Norges viktigste spiller gjennom hele mesterskapet, og plukket bra med poeng hele veien.

Så viktig har han vært at han ble kåret til hele EM-turneringens mest verdifulle spiller, og det selv om han måtte stå over selve finalen. Henriksen fikk nemlig direkte rødt kort i semifinalen mot Russland, og fikk dermed ikke med seg den historiske EM-finalen.

En finale som egentlig aldri ble spennende mot et godt dansk lag. I første sett vant Danmark med 25-18. Et sett der det så ut som at Norge merket savnet av Kristoffer Henriksen.

Det andre settet startet mye bedre for Norge sin del, og de hang lenge med danskene. De siste minuttene satt derimot Danmark inn nådestøtet, og tok både settet og kampen.

Dermed kunne danskene juble for EM-gull, mens Norge jublet like mye for et sølv som ingen hadde særlig tro på før turneringen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags