TTIF-leder Tron Grandal: - Jeg sover godt om natta

TTIF-STYRET: Torfinn Bønøgård (bak fv), Jens Ludvig Larssen, Tron Grandal, Egil Hult. Lill Thøgersen (foran fv), Nina Gundersen, Henriette Amundsen.

TTIF-STYRET: Torfinn Bønøgård (bak fv), Jens Ludvig Larssen, Tron Grandal, Egil Hult. Lill Thøgersen (foran fv), Nina Gundersen, Henriette Amundsen. Foto:

Det aller meste var bare velstand da Tron Grandal nok en gang ble valgt som TTIF-leder, på årsmøtet i Tistedalshallen onsdag kveld.

DEL

- Jeg sover utrolig godt om natta jeg, smilte Grandal, da han takket årsmøtet for tilliten.

Stort overskudd

- Det er ingen ting som gjør meg urolig når det gjelder driften av denne klubben.

- Bare se på regnskapet vi legger fram i dag. Overskudd på 674.000 kroner, og tett borti to millioner på bok. Det tyder på at jeg styrer en bunnsolid klubb, slo Tron Grandal fast.

- Vi i styret er utrolig takknemlig for den innsatsen som blir lagt ned i alle utvalg og grupper, og selv om vi i styret jobber litt bakenfor det som skaper aktiviteten, så er vi hele tiden veldig godt orientert om hva som rører seg, sa TTIF-lederen.

Til et årsmøte som hadde samlet 22 stemmeberettigede medlemmer.

Et årsmøte som på ingen måte skapte noen store overskrifter, og der det ikke var kommet inn noen forslag som skulle behandles på møtet.

Den eneste beslutningen som ble tatt, var at medlemskontingenten skulle forbli uforandret.

Litt bekymring

- Det eneste som skapte en form for debatt, var litt bekymring fra noen av møtedeltakerne på minkende aktivitet på fotballsiden.

Der klubben i 2019 har gått ned fra to til ett guttelag.

- Vi tar selvsagt problemet på alvor, og gjør det vi kan for at guttespillerne skal bli i klubben. Men noen ganger er det sånn at noen gir seg, og andre velger å bytte klubb, forklarte fotballstyrets Torfinn Bønøgård.

- Men det med synkende altivitet og færre lag er ikke et problem som bare vi i TTIF sliter med, skjøt leder Tron Grandal inn.

- På NFF-tinget i helgen ble det lagt fram tall på at det på landsbasis var 1.329 færre fotball-lag i Norge i 2018 enn i 2017, sa Grandal.

Og avsluttet årsmøtet med et ønske om å kunne stå i Tistedalshallen om et år, og skryte av et 2019 med fortsatt gode regnskapstall. Og et år som har hatt øket aktivitet. Etter et årsmøte som klappet inn følgende hovedstyre:

Tron Grandal (leder), Jens Ludvig Larssen (nestleder), Nina Gundersen, Egil Hult, Torfinn Bønøgård, Lill Thøgersen, Henriette Amundsen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags