Gå til sidens hovedinnhold

Lover full fest og slips rundt panna

Artikkelen er over 6 år gammel

Fjorårets sommershow i Brygga kultursal var en suksess. Og nå har Hans Aaseth, May Kristin Kaspersen og resten av gjengen bestemt seg for å fortsette suksessen.

- Vi er tilbake med et splitter nytt sommershow i 2015, skriver arrangørene på sine Facebooksider.

- Jeg kan love full fest, slips rundt panna og stor stemning, sier Hans Aaseth til HA.

Komiker på laget

Mannen som også leder bandet under Allsang på grensen tar med seg May Kristin Kaspersen, Lollo Gardtmann og Bruno Mitsogiannis fra fjorårets sommershow tilbake til festningsbyen. I tillegg står en nyhet på programmet.

- Zaid Ali skal kjøre stand up underveis. Det blir en herlig miks av musikk og humor, lover Aaseth.

LØRDAGSGJEST: Les portrettet av Hans Aaseth i HA fra 2009

Han har lang erfaring med å vite hva haldensere ønsker at et sommershow skal inneholde. Sommerens show i kultursalen er det sjette han er med på i Halden. De startet opp i 2009, og har holdt det gående siden, med unntak av en pause i 2013. I pauseåret forsøkte haldenseren Tomas Glans seg med en forestilling som publikumsmessig ikke slo an, selv om den ble belønnet med terningkast fire av HAs anmelder.

Ingen avgrenset musikkprofil

Tidligere år har sommershowene til Hans Aaseth og co. inneholdt musikalske konsepter som bare svensk musikk, bare norsk musikk og kun musikk fra 80-tallet, men i år blir det ingen begrensninger.

- Det blir kjente låter som folk kan kose seg med. Men det er ikke slik at dette blir et oppgulp av tidligere år vi har hatt show. Vi skal lage helt nye shownummer, garanterer orkesterlederen.

BILDER: Slik var sommershowet i fjor

Kommentarer til denne saken