Gå til sidens hovedinnhold

Sommer-sutring fra Høyre

Høyres gruppeleder opplever at det nå skjer lite i Halden, og at alt stopper opp.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er en smule overraskende at en så dyktig politiker kan påstå at «alt har stoppet opp» i byen vår. Har ikke partiet Høyre registrert at det i dette halvåret er behandlet langt flere politiske saker i ulike råd og utvalg enn tidligere? Hva med Storsenteret og nytt bymuseum? Dette er tidligere «Høyresaker» som Høyre nå ville stoppe og har stemt imot. Hva med Tistedalshallen? Høyre har lenge vært imot prosjektet, men snudde heldigvis i 12. time.

Videre presiserer gruppelederen at Halden blir mer og mer isolert, og at vi trekker oss mer og mer innover i oss selv. Kommentar: Hvis det er befolkningen i Halden og Korona-situasjonen gruppelederen sikter til, kan en være enig i denne påstanden. Hvis gruppelederen mener det er posisjonen som isolerer seg og ikke får gjennomført vedtak, faller dette på sin egen urimelighet.

Gruppelederen mener i tillegg at folk (trolig posisjonen) må våkne opp, delta og kjøre land og strand rundt for å tale vår sak. Vel, hvilken sak gruppelederen referer til, er uviss. En får regne med at det en sak som er til det beste for byen vår. Forslag til saker: Vi fremsnakker byen vår, vi har et godt tjenestetilbud til innbyggerne, vi snakker ikke ned byen vår, eller vi sutrer ikke.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.