– Det blir så fint. Vi er veldig glade og stolte nå, sier ildsjelsekteparet Ingrid Mellemseter og Andreas Westander.

Spill natt til lørdag?

For etter en lang og krevende prosess, er det nå bare siste finpuss som gjenstår i det gamle Expert-bygget ved Svinesundparken. Garderober er ferdige, booking-appen Matchi er iverksatt og banene er under montering og oppføring. Alt skal være ferdig neste fredag, og fra lørdag 11. september kan det for aller første gang spilles innendørs padel i Halden.

– Det blir spennende å se hvem som spiller den første kampen, sier Westander.

Og tillegger:

– Kanskje blir det grytidlig lørdag morgen. For det er vel ingen som er ivrige nok til å spille natt til lørdag? I teorien er det mulig, for bookingsystemet er operativt fra midnatt natt til lørdag 11. september.

Enorm interesse

Interessen er stor, og det er allerede flere bedrifter som har gitt beskjed om at de ønsker faste tider. I tillegg er åtte lag påmeldt til Haldens første bedriftsserie i padel. Damegruppa består av rundt 50 padelglade kvinner, og det blir opplegg for barn- og ungdom.

– Vi skal også ha en offisiell åpning. Da kommer vi til å invitere hit proffer og landslagsspillere, samt lage en morsom dag med mange aktiviteter for store og små. Dato er ikke klar, men trolig blir det i slutten av september, sier Mellemseter.

Halden Padelsenter består av tre baner. All booking gjøres gjennom appen Matchi.

Bildeserie

BILDER: Slik ser det ut i Halden Padelsenter