Vi vet at det er mange av dere som leser HA som kommer fra et annet sted i Norge eller har familie og venner som bor et sted der Amedia kanskje har en annen lokalavis. Nå kan du lese alt om hvordan koronaviruset påvirker det stedet. Uten at det koster deg noe ekstra. Ordningen gjelder ut april.

Du skal ha fått en epost om hvordan du får denne tilgangen allerede, hvis ikke så kan du følge oppskriften her:

1. Sørg for at du er pålogget som eier av abonnementet. Det er kun den som er registrert som eier av abonnementet som får gjort dette.

2. Klikk på denne lenken og bekreft at du ønsker tilgang til +alt.

3. Da er det bare å surfe inn på en av Amedias over 70 norske lokalaviser. De andre i husstanden din har nå også fått denne tilgangen.

Vi minner om at familietilgang kun gjelder de som bor i samme husstand. Når barn vokser opp, flytter ut og etablerer egne familier, må de også tegne egne abonnement.

Lurer du på hvor i landet våre over 70 lokalaviser holder til? Da kan du klikke deg rundt på dette kartet.

Hvis du ikke er abonnent fra før av, men ønsker å teste ut HA og tilgangen til alle de andre avisene, kan du prøve oss ut i fem uker for fem kroner ved å tegne et digitalt abonnement her.

Hvis du ikke får til dette, kan du sende en epost til [email protected], ringe oss på 69215600 og taste valget for abonnement eller sende oss en melding direkte på Facebook.