Sjefen på Nordby shoppingcenter: Oppoverbakken blir bare brattere og brattere

– Da Erna fortalte at Norge ble stengt ned, kom det som et sjokk. Man trodde ikke at det var virkelig. Vi gikk rundt på senteret og forstod ingen ting, sier senterleder Ståle Løvheim (foran) på Nordby, i samtale med René Svendsen og Randi Kristoffersen i podkasten Hør Her!

– Da Erna fortalte at Norge ble stengt ned, kom det som et sjokk. Man trodde ikke at det var virkelig. Vi gikk rundt på senteret og forstod ingen ting, sier senterleder Ståle Løvheim (foran) på Nordby, i samtale med René Svendsen og Randi Kristoffersen i podkasten Hør Her! Foto:

Av

PODKAST: 12. mars mistet Ståle Løvheims kjøpesenter på Svinesund 95 prosent av kundene over natta. Han trodde i verste fall det skulle vare til over påske. I denne episoden av Hør Her! snakker han om hvordan det er å fortsatt leve med uvissheten for Nordby shoppingcenter.

DEL

(Fredriksstad Blad) – Da Erna fortalte at Norge ble stengt ned, kom det som et sjokk. Man trodde ikke at det var virkelig. Vi gikk rundt på senteret og forstod ingen ting.

Slik beskriver Ståle Løvheim det skjebnesvangre døgnet i mars.

I denne epiosden av Fredriksstad Blads nyhetspodkast Hør Her! snakker Løvheim om hvordan det er å lede et nærmest folketomt, enormt kjøpesenter. Han snakker om koronapolitikk, om hvor lenge senteret kan overleve med dagens situasjon, om begrepet harryhandel og mye mer.

Du kan lytte her eller der du vanligvis hører podkast. Vi setter pris på om du abonnerer på Hør Her!

Artikkeltags