SIGNERT Jeg ser dessverre ofte at kjærlighet blir ødelagt av en annen form for nærhet. Sex er en tilfredsstillelse som foregår med utrolig mange argumenter. Det er kanskje det mest naturlige menneske gjør etter mat og vann? Noen ganger er denne drivkrafta større enn våre basisbehov. Sex er faktisk deg og meg, uansett variasjoner og stillinger!

Denne lille undringen handler om samtaler jeg har i min hverdag. Den handler stort sett om svært oppegående mennesker som mener bastante ting om sin seksualitet. De kan forsvare råskapen i sine seksuelle handlinger som en del av kjærligheten. Faktisk som en svært viktig del av samholdet, men er det virkelig kjærlighet?

Jeg er så ydmyk at jeg har ingen svar på hva som er riktig for den enkelte. Vi er like mange som det finnes spørsmål i verden, og vi er enda færre som vet svarene? Slik er det bare! Jeg vil allikevel begi meg ut på en diskusjon som handler om sex og kjærlighet, ikke bare sex som et verktøy eller en idrettsgren til å framheve sin maskulinitet eller sine ferdigheter, men en nyanse det er verdt å reflektere over.

Denne lille undringen handler om samtaler jeg har i min hverdag. Den handler stort sett om svært oppegående mennesker som mener bastante ting om sin seksualitet. De kan forsvare råskapen i sine seksuelle handlinger som en del av kjærligheten.

Jeg har aldri settpå kjærlighet som en idrettsgren, men en plass du må vinne i hjerte til motparten. Uansett hvor flink eller dårlig du måtte være i mangt et henseende, så handler kjærlighet om kjemi, det gjør også sex, for å ha sagt det.

Problemet er at mange tror at kjemiske løsninger er svaret på å styrke kjærligheten gjennom sex. Dette handler ikke om dem som trenger Viagra eller andre medisiner for å styrke testosteronet. Det handler om unge menn som tror at virkestoffer som amfetamin, kokain, MDMA, GHB eller andre kjemiske sammensetninger vil hjelpe kjærligheten til å blomstre? Sannheten min, er at det finnes ingen resept eller medisiner som styrker kjærligheten!

Jeg vil allikevel begi meg ut på en diskusjon som handler om sex og kjærlighet, ikke bare sex som et verktøy eller en idrettsgren til å framheve sin maskulinitet eller sine ferdigheter, men en nyanse det er verdt å reflektere over.

Det er ganske fascinerende å diskutere sex med enkelte som mener at høydepunktet er hvor høyt under taket dama skrever, eller hvor opphissende et kvelertak kan være, eller hvor mange dildoer man får stappa inn i rumpa.

Det som er underlig, er når man blander dette med kjærlighet? En opphisselse, en tilfredsstilles eller klimaks kan jeg godta, men ensbetydende med kjærlighet, vil jeg nødvendigvis ikke godta. Hvorfor? Fordi krafta og driften i denne form for seksualitet ikke handler om kjærlighet som er satt i rammer som vi ønsker oss. Når du til slutt henger så langt opp i taket som er mulig, eller i en heisekran for den saks skyld, så vil interessen dabbe av og nye partnere mer interessante. Prestasjonsangst er sexen største fiende!

I min ungdomstid var «sinnasex» drivkrafta i det meste. Det handlet ikke om hvor bra motparten hadde det, men hvor bra jeg var. Det var et ego som ble styrket som ikke handlet om manndommen, men om selvtillit. Det handlet ikke om kjærlighet, men om meg! God amfetamin var svaret, og var det ikke bra nok for deg? Da byttet jeg deg bare ut!

En opphisselse, en tilfredsstilles eller klimaks kan jeg godta, men ensbetydende med kjærlighet, vil jeg ikke godta.

For meg har den største kjærligheten foregått når man ser sin partner i øynene. Når jeg kjenner at hele verden eksploderer i et samspill som handler om hvor fint det var for oss begge! Når jeg ligger ved din side i etterkant, lykkelig over at jeg slipper å tenke på hva jeg må prestere neste gang!

For meg har den største kjærligheten foregått når man ser sin partner i øynene.

– Kjærlighet uten grenser!