Gå til sidens hovedinnhold

Senterpartiet ønsker gjennomslag for sine saker

Artikkelen er over 1 år gammel

Arbeiderpartiets avgåtte kommunestyregruppe går nå ut mot blant annet Senterpartiet og sprer falske rykter om samarbeid med «upålitelige krefter» i Halden-politikken.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Slik ryktespredning og sverting av andre partier og personer finner vi både beklagelig og upassende midt i en valgkamp.

Hvem Senterpartiet vil velge å samarbeide med etter valget vil avhenge av forhandlinger mellom partiene. Hvordan får vi best gjennomslag for våre saker?

Det skal utarbeides en arealplan i 2020, og jordvernet er en fanesak for oss. Hvem vil støtte oss i dette? Kan vi regne med støtte til et klimasmart landbruk? Vil distriktene bli respektert? Hva med Prestebakke, kan skolen få egen rektor? Hvor raskt kan vi få bygget vår nye idrettshall på Os? Hva med Halden som historisk by? Hva med Os skole? Hvordan skal byen utvikle seg framover? Og økonomistyringa?

Vi har vedtatt en økonomiplan som gir rammene for drift og investeringer de neste fire årene. Å gå utover disse rammene vil vi ikke kunne akseptere. Slik kan vi fortsette.

Senterpartiet har tatt ansvar og bidratt til at kommunen har kommet seg ut av Robek-lista og fått orden på økonomien. Ingen behøver å tvile på at vi fortsatt skal være et ansvarlig parti.

Godt valg!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.