Sanne kan komme til å steppe inn i «Chess»-premieren

STEPPE INN: Sanne Kvitnes er erstatteren til Karoline Krüger i musikalen Chess.

STEPPE INN: Sanne Kvitnes er erstatteren til Karoline Krüger i musikalen Chess. Foto:

Karoline Krüger har slått opp en tidligere hofteskade og problemer med å gå. Sanne Kvitnes er klar som stand-in de kommende dagene.

DEL

Kanskje allerede på premieren den 13. februar. Det melder Dagbladet.

Den største hovedrollen

Sanne Kvitnes er erstatteren for rollen Florence, som er den største av stykkets seks hovedroller.

"Chess» er en musikal fra 1986 og laget av Björn Ulvaeus og Benny Andersson. Den handler om en sjakkturnering under den kalde krigen mellom en amerikansk og en sovjetrussisk stormester.

Tror på Sanne

Karoline Krüger får fysikalsk og medisinsk behandling. Hun har smerter og problemer med å gå etter en akutt hoftebetennelse.

Hun er ikke redd for at hennes sykemelding skal gå utover forestillingen, selv om hun håper på at smertene skal gi seg og bevegeligheten i beina kommer tilbake så raskt som mulig.

Om sin erstatter som forbereder seg på å være stand-in, sier Krüger: – Jeg har en erstatter, Sanne Kvitnes, som er en fantastisk sangerinne. Hun kommer til å gjøre det nydelig. Sanna er kjempeflink. Dette blir en praktfull forestilling, som skal spilles nærmere hundre ganger, så jeg har mye å glede meg til, selv om jeg går glipp av noe forestillinger.

Ledelsen ved Folketeateret sier dette om den usikre situasjonen som har oppstått med Krügers skade:

– Vi kan betrygge publikum med at hun snart er tilbake for fullt, men vi kan altså ikke garantere at hun rekker premieren. Det blir en kamp mot klokka. Jeg er imponert av profesjonaliteten til Karoline og den jobben hun legger ned for å bli klar. Sanne Kvitnes er klar for å steppe inn i rollen som Florence. Hun gjør den rollen til sin egen på en fantastisk måte, og publikum kan uansett utfall vente seg en storslått versjon av stjernemusikalen «Chess» på Folketeateret, sier produsent Karianne Jæger i Scenekvelder til Dagbladet.

Artikkeltags