Lastebilstans på E6 skapte lange køer i Sarpsborg

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Det ble store trafikale utfordringer flere steder i Sarpsborg etter at en bil og et vogntog fikk stans på E6 i sørgående løp over Sandesundsbrua. Trafikken flyter fortsatt sakte gjennom Sarpsborg. Nå flyter trafikken som normalt igjen.

  DEL

  (Sarpsborg Arbeiderblad) SISTE: Trafikken går som normalt igjen på E6.

  Lastebilen stod i sørgående løp. Hele venstre felt var sperret i en periode.

  Køen stod helt fra Sandesund og gjennom hele Kirkegata. Bilister som kommer kjørende fra Oscar Pedersens vei og opp mot Grankrysset, ender i en lang kø.

  Ifølge loggen ble bilen berget 11.40, så hvorfor det fortsatt er kø på E6 er ikke godt å si. Vi har ikke registrert andre hendelser i området, opplyste operasjonsleder i Øst politidistrikt Kari Monsen til Sarpsborg Arbeiderblad klokka 13.21 mandag ettermiddag.

  I tillegg var det lange køer ut av Sarpsborg sentrum, som følge av vedlikeholdsarbeidet på Sarpsbrua. Bilstansen på Sandesundsbrua har sørget for at flere velger å ta av E6 ved Lekevoll-krysset på Grålum for å kjøre via sentrum. Det er også kødannelse langs fylkesvei 118 ved Tune kirke.

  KØ: Det står bomstille på E6 mot Årum.

  KØ: Det står bomstille på E6 mot Årum. Foto:

  Flere bilister valgte også andre alternativer for å komme seg ut av sentrum. Noen velger nemlig å bryte loven ved å kjøre mot Sarpsbrua ut av Pellygata og inn i St. Marie gate like ved Borregaardsbakken. Den retten er det kun taxi- og bussjåfører som har.

  Vi følger saken ...

  Foto:

  Artikkeltags