Sju pinsemenigheter i Østfold går sammen om denne storsatsingen. Andreas Christiansen og Sunniva Christoffersen poengterer imidlertid at her er alle velkommen. De både håper og tror det kommer ungdommer som ikke vanligvis går på Salen til arrangementet.

- Vi skal ha møter både morgenen og kvelden. Her har vi gjort det vi kan for å tilrettelegge for ungdom. Vi har svært dyktige sangere som er lovsangsledere i fem ulike menigheter og vi har de beste musikerne fra pinsemenighetene i Østfold. Det er full lysrigg, lyd og lys, forteller den unge duoen fra arrangørene.

Musikk med trøkk

Det blir også musikk tilpasset ungdom. HA fikk en smakebit da vi var på besøk under bandets gjennomkjøring og kan gå god for at det kommer til å bli musikalsk trøkk, som nok også vil fenge mennesker som ikke vanligvis ville funnet veien til pinsemenigheten.

På dagtid mellom møtene er det fysiske utskeielser som står på programmet.

Fysiske aktiviteter

Fredag er det paintball på Idd, mens det er fotball- og volleyballturneringer på Remmen i helgen, forteller de.

Det går busser til de ulike aktivitetene og det er fortsatt muligheter til å melde seg på enten ved informasjonsdisken på Salen etter at festivalen har startet torsdag kveld, eller via hjemmesidene til arrangementet på nettet: btinfo.no.

Håper på 400

- Til selve møtene her på Salen må man ikke melde seg på. Det er bare å komme, sier Andreas og Sunniva.

De regner med at det kommer mellom 300 og 400 mennesker. Flere skal også overnatte, slik at det er et stort arrangement, som begynner allerede torsdag.

Ungdom jobber dugnad

Onsdag kveld var alle medhjelpere og dugnadsarbeidere samlet til en gjennomgang.

- Det er faktisk over 70 personer. Stort sett bare ungdommer, men vi har litt hjelp fra noen voksne på kjøkkenet, forteller de.

Målgruppa for arrangementet er ungdom i alderen 13-19 år.