Sabri tilbake i rødhvitt

Sabri Khattabi (t.h.) er klar for Kvik. Her blir han ønsket velkommen av Kviks Haris Juklo.

Sabri Khattabi (t.h.) er klar for Kvik. Her blir han ønsket velkommen av Kviks Haris Juklo. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kvik HFK og byens fotballinteresserte fikk akkurat den julegaven de ønsket seg, om enn noen dager sent. Sabri Khattab skrev i kveld under en toårskontrakt.

DEL

- En utrolig gledelig nyhet. At en så god spiller velger å spille for Kvik er et signal til fotball-Norge om at vi er tilbake på kartet, sier trener Glenn Ståhl.

Sto mellom Kvik og Moss

Kvik var ikke alene om å ønske seg midtbanespilleren. Flere klubber, også på et høyere nivå, har vært inne i bildet.

- Jeg ønsket å flytte hjem, og til slutt sto det mellom Kvik og Moss. Det var ikke noe lett valg, for jeg har jobbet med Ørjan (Christiansen, Mossetrener) før og liker han godt.

- Men til syvende og sist synes jeg det hadde blitt feil av meg og velge bort hjembyen og barndomsklubben til fordel for et lag i samme divisjon, sier Khattab til HA.

- Jeg har tro på at vi kan bygge videre på den gode sesongen i 2015, og håper og tror jeg kan bidra til det. Jeg har fått gunstigere tilbud fra andre klubber, men valgte Kvik fordi de var smarte og lagde en fin totalpakke, sier Khattab.

Daglig leder Joacim Heier forteller at Kvik har jobbet med dette lenge.

- Vi har virkelig ønsket oss Sabri hjem, og brukt mye tid og krefter for å få det til. Det er utrolig gledelig at vi har klart det, sier Heier.

Har ikke sprengt budsjettet

Han forsikrer om at ingen budsjetter er sprengt for å få hjem 25-åringen.

- At han blir vår best betalte spiller er ikke så rart. Men det er godt innenfor våre rammer og vår politikk. Det er en totalpakke som passer Sabris utdannelse og samboeren hans, sier Heier.

Khattab blir haldenser nummer 12 i stallen for 2016.

- Nå har vi en fin stamme med unge og lokale gutter. Samtidig har de bra med erfaring selv om gjennomsnittsalderen er lav, sier keeperen.

Kvik er ikke ferdig med spillerjakten selv om Khattab er klar.

- Vi har flere spillere på blokka, og jeg er trygg på at vi kommer til å få et meget bra lag på plass til neste sesong, sier trener Glenn Ståhl.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags