Gå til sidens hovedinnhold

Viser fram vårens moter mandag kveld

Artikkelen er over 3 år gammel

Det pleier å være fullsatt og høy stemning i Rokke bedehus når høstens moter vises fram.

– Ta turen til Rokke bedehus kommende mandag 9. april. Da kan du få gode tips om siste mote for damer, sier Lone Uldal. Hun er president i Lions Halden og Iddefjord og kan nok en gang friste med moteshow og mannekenger i bedehuset.

Rundt 100 kommer

Disse motekveldene pleier å være svært populære og vanligvis kommer det rundt 100 mennesker som vil se de siste damemotene på markedet.

– Denne gang er det klesbutikken PM i Tista senter som kommer med klær og sko, og damer fra 30 år og oppover er nok det rette publikummet, sier Uldal.

Dette er en av de store inntektskildene til den lokale Lions-foreningen, men Uldal presiserer at pengene som kommer inn ikke blir brukt innad i foreningen, men går til gode formål i lokalsamfunnet.

 

Snitter, kaffe og kaker

I tillegg til moter denne kvelden blir bordene dekket og det blir servert snitter, kaffe og kaker, midt i blinken for å starte en god prat rundt bordene blant publikum.

Lions Halden og Iddefjord har rundt 20 medlemmer. Siden 1955 har foreningen samlet inn og delt ut over 3 millioner kroner til veldedige formål til lokalsamfunnet, nasjonalt og internasjonalt.

Men denne gangen er det altså moteoppvisning og skal du få med deg alt bør du være på plass klokka 18, da det hele starter.

Kommentarer til denne saken