– Hei, er ikke du pappaen til Gry?

Han nikket bekreftende og tenkte at jenta sikkert var ei han burde ha visst hvem var. Ille det der.

Han betalte melka raskt og de gikk sammen ut av butikken. Man skal ikke gi komplimenter til ukjente damer, unge eller eldre, men han unnlot allikevel ikke å bemerke hennes vakre røde hår.

– Takk, jeg er Onkel Tuka fan og han derre Ohlgren har så vakkert hår, bestemte meg for å vise at jeg digger. Var hos Hege i Tista senteret på tirsdag.

– Spennende - vet du at Levi Henriksen har skrevet bok om Geriljagress, Onkel Tuka sin debutplate? Christer Falck gir den ut på sitt forlag. Levi leser, Christer forteller og Original Tuka spiller i Kulturhuset torsdag 30. juni 2022 kl 19. Dette blir også årets sommeravslutning på Kulturhuset i Halden. Fri entré og alle velkommen!

– Næææ, så kuuult. Henriksen, er det han som har skrevet en novelle i boka Jern & Metall om Morten Brynildsen, han med hatten som ville gravlegges i matboksen?

– Ja, akkurat.

– Er Levi fra Kirkenær?

– Nei, han er fra Kongsvinger. Musiker han også, og Halden fan. Har pilsflasker med etiketter av bokforsider fra bøkene hans. Solgt i Meny der. Bøkene hans er utgitt i mange land. Oppvokst i bedehusmiljø. Det er vel der han har musikkinteressen fra. Er du gammel som Gry?

– Omtrent, jeg er født The Day That Clayton Delaney Died. Men, han derre Ørn?

– Nei, ikke Ørn – Falck. Christer Falck. Han var den første som vant i reality-serien Robinsonekspedisjonen på TV 3. Etterpå var han programleder i mange år. Plateprodusent, avholdsmann, tøff type, dobbeltgjenger’n til Runar Killingrød. Skal dit, tar med kamera mitt. Kommer du?

– Naai, ska kløppe mæ. Ska bynne i koret Laydybirds og der er det ei rødhåra fra før.