Allerede fredag kveld blir Theodor Karlsen å se på tv-skjermen.

– Jeg driver med akrobatikk sammen med fem andre gutter. De andre er fra Sarpsborg og Oslo-området, sier 14-åringen som går i niende klasse ved Risum ungdomsskole.

– Var gøy

Han synes det er spennende å være med på «Norske Talenter».

– Det var mer annerledes enn jeg hadde trodd, men det var gøy. Og vi var fornøyde med vår innsats, sier han til Halden Arbeiderblad.

Allerede i august var Theodor Karlsen og de andre akrobatikk-gutta inne til samtaler i forbindelse med «Norske Talenter».

– I november var vi på audition, og så fikk vi beskjed om at vi fikk være med på programmet. Men så kan jeg ikke si mer, sier 14-åringen som ikke kan røpe hvordan det gikk i møte med dommerne Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik og Bjarne Brøndbo.

Dominik synger

På Risum ungdomsskole går det også en annen talentfull kar. Han heter Dominik Nadolski og flyttet fra Polen til Norge for tre år siden sammen med foreldrene og storebroren sin.

Dominik Nadolski er veldig glad i å synge og underholder med Lionel Richie-låten «Hello» på «Norske Talenter».

– Jeg er veldig glad i å synge og har vært med på flere talentkonkurranser i Polen, sier 15-åringen til Halden Arbeiderblad.

– Jeg synger både klassiske sanger og poplåter og jeg har sunget hele livet. På videregående skole skal jeg velge musikk som fag.

Dominik Nadolski er en allsidig kar. Foruten musikk er han også interessert i fotball og spiller på TTIF G01.

– Vet du når du kommer på tv?

– Nei, jeg vet ikke hvilken fredag det kommer på tv.

– Synes du det gikk bra?

– Ja, veldig bra, svarer Nadolski.

Her var Dominik Nadolski bare 11 år og med i et tv-sendt talentshow i Polen: