- Velkommen, vi er klare for alle!

GLEDER SEG TIL FESTIVALENE: Gjestene Ronny Sørum (tv) og Vidar Vatle sammen med lederen for Halden Båtforening, Rino Nordahl (th).

GLEDER SEG TIL FESTIVALENE: Gjestene Ronny Sørum (tv) og Vidar Vatle sammen med lederen for Halden Båtforening, Rino Nordahl (th). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lederen for Halden Båtforening, Rino Nordahl, ønsker alle båtgjester velkommen til Tons of Rock og Mat- og Havnefestivalen denne helgen.

DEL

Dagene som mange har gledet seg til, er endelig her. Tons of Rock-festivalen er allerede i gang på Fredriksten festning. I byen jobbes det hardt for at alt skal være klart til Mat- og havnefestivalen.

Lederen for Halden Båtforening, Rino Nordahl, har mye å gjøre i dag.

- Det er mye som skjer i dag. Hovedoppgaven min nå er å ta imot båter, sier Nordahl.

Båtene blir blant annet organisert etter hvilken festival de skal på. Gjestene for Tons of Rock blir plassert ved Langbrygga.

De som kommer for Mat- og Havnefestivalen blir plassert i Indre havn.

Flere gjester enn forventet

Rino Nordahl forteller at det er 42 båter som har ankommet Halden så langt (torsdag ettermiddag)  takket være festivalene.

Arrangørene forventet et mindre tall, men det er gledelig å at så mange besøker Halden denne helga. 

- Det er mange som har ankommet Halden i god tid før festivalen. Enkelte bekymret seg at de var for tidlig ute, men det har vært mye aktivitet i havna allerede igår, sier Nordahl.

Halden er topp!

Det er mye liv på brygga i Halden. Både de lokale og byens gjester gleder seg til kommende arrangementer. Blant gjestene er kompisene Vidar Vatle fra Spydeberg og Ronny Sørum fra Askim.

De forteller om hvilke forventninger de har for denne helga.

- Vi gleder oss til begge festivalene, god musikk og deilig mat. Halden er topp!  Vi har skyhøye forventninger, men vi vet det kommer til å bli kjempebra, sier Ronny Sørum.

- Det er fjerde gang vi er på sommerfestivalene i Halden og vi kommer neste år også.  Jeg vil gjerne rose Rino Nordahl og alle arrangørene for bra innsats! Vi ser fram til fantastiske arrangementer, sier Vidar Vatle.

Nyt dagene

Arrangørene gleder seg til å se glede blant gjestene. De håper på at været blir bra, resten fikser de.

- Velkommen, vi er klare for alle, sier Rino Nordahl.

Artikkeltags