Totalt vil Østfold-ungdom bli invitert med på tur på bakgrunn av et tilskudd fra Barne-, Ungdoms-, og Familiedirektoratet.

Tilbudet er for ungdom født mellom 2002 og 2007 .

– Året i år har vært et vanskelig år for mange, og ungdommer har fått store deler av konsekvensene, spesielt i form av isolasjon og ensomhet. Det er derfor gledelig å kunne invitere 100 ungdommer med på en spennende og moro sommercamp i Evje, informerer Mikaela Dahl fra Extra Giverglede Halden i en pressemelding.

Campen foregår på Troll Aktiv i Evje og en mengde aktiviteter blir gjennomført i løpet av campen.

Rafting, laser tag, paintball og kajakkpadling er noen av aktivitetene.

– Det vil selvfølgelig også være mulig å både bade i elven, gå tur i skogen og være med venner og bekjente. Turen ønsker å muliggjøre dannes av vennskap på tvers av de tidligere østfoldbyene og det legges derfor opp til samarbeid og gruppeaktiviteter store deler av helgen,opplyser Dahl.

Av hensyn til smittevern og gjeldende regelverk for arrangementer vil campen bli delt opp i 2 helger med 50 deltagere på hvert arrangement. Første camp blir avholdt 26.-28. juni og camp nummer to blir avholdt 24.-26. juli.

Det vil bli en deltageravgift, men man kan søke om reduksjon fra den hvis familiens økonomi ikke strekker til. Sjekk Extra Giverglede på Facebook for mer informasjon.