Gå til sidens hovedinnhold

Posten legger om ombæringen - 53 HA-abonnenter berøres

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er beklagelig, sier ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge.

Tirsdag 7. juli vil Posten slutte å levere fem dager i uken. Fra da av vil du få post tre den ene uken og to dager den andre.

Da denne nye postloven ble vedtatt var det riktignok en klar forutsetning fra Stortinget at avisene skulle distribueres som før, skriver ansvarlig redaktør i Bygdeposten, Knut Bråthen. Dette ble det også bevilget penger til.

For 450 av HAs abonnenter løste dette problemet seg, og de vil fortsatt få avisa dagen den kommer ut. For noen som bor i visse utkantsstrøk, vil den derimot komme for sent.

– Per nå er det 53 abonnementer som vil bli rammet av den nye postdistribusjonen. De det gjelder vil få varsel om dette, sier Hans-Petter Kjøge.

Jobber med en løsning

Amedia distribusjon jobber nå med å finne en løsning for de rammede.

– Vi håper at det bare er midlertidig, og at dette lar seg ordne etter sommeren. Det vil vi måtte komme tilbake til, sier Kjøge, før han fortsetter:

– Det er beklagelig det som skjer. Fra min stol er det trist at ikke distribusjonen og Posten har klart å komme fram til en ordning der alle får avisa samme dag.

Samtidig er han glad for at det er 450 abonnenter det har ordnet seg for. Hva som er den konkrete årsaken, er han ikke helt sikker på.

– Det er Amedia distribusjon som er ansvarlig for det her, men de forvalter vår merkevare, og det er viktig for oss at de skal få et tilstrekkelig godt tilbud, sier han.

Dersom våre abonnenter har spørsmål angående dette, kan de kontakte kundesenteret til Amedia på telefon 32 27 70 56, eller via min side.

Kommentarer til denne saken