Gå til sidens hovedinnhold

Politisk uenighet i Aremark, ja heldigvis er det det

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

MENINGER Ordfører Tolsby skriver, «Det ser ut til at vi får en kommunestyreperiode hvor Ulven og Høyre ville være mot alle forslag som posisjonen fremmer. Alt posisjonen gjør kommer til å være galt og føre Aremark i feil retning.»

Poenget med å ha flere politiske partier er at vi har forskjellige meninger om hva som er det beste for Aremark. Hvis du tar en titt på partiprogrammene og vedtakene siden du overtok som Ordfører vil du finne at vi har mange felles politiske saker, mange enstemmige vedtak, noen dissenser på fremgangsmåte for å oppnå målet vi er enige om, og selvfølgelig noen uenigheter som f.eks. akseptere en prognose på minus 4,2 millioner i 2020 som er langt unna hva vi i Aremark Høyre er villige til å slippe gjennom kommunestyret uten å si ifra. Vi skal drive Aremark kommune med overskudd og tilby gode tjenester til innbyggerne.

Les også

Godtgjørelse til politikere og post-i-butikk

Det er useriøst å si at Aremark Høyre er imot alt posisjonen fremmer som forslag til vedtak. Det er feil og det er ganske uforståelig at en ordfører som skal være Ordfører for alle i Aremark velger å komme med direkte gale påstander i den hensikt å indikere at vi i Aremark Høyre ikke tenker på Aremark sitt beste i vår politikk, men er mot for å være mot uansett årsak.

Du skal få rett i tre ting denne uken, Aremark Høyre er imot å selge leilighetene på billigsalg, Aremark Høyre er i mot å ikke behandle underskuddet politisk og vi mener vi ikke kan unne oss å betale politikerne i Aremark over 2 millioner pr år.

Kommentarer til denne saken